Woonblog: de top schrijvers

Op de woonblog blog.huislijn.nl zijn veel bloggers actief met passie voor wonen. Zij schrijven over de meest uiteenlopende woononderwerp. Zoals over duurzame verlichting, dakopbouw, upcyclen (?!), tuinieren, pvc vloeren of juist over houten vloeren. Zij geven goede tips om je slaapkamer, keuken, badkamer, zolder of woonkamer mooier te maken. Maar er zijn ook bloggers die alles weten over het kopen of verkopen van je woning. Op de woonblog van blog.huislijn.nl raak je dus nooit uitgelezen.

De top woonblog schrijvers zijn op dit moment:

Aranka van de Sanden

Aranka schrijft vol passie over caribbean lifestyle. Zij woont namelijk op Curaçao en kan ons dus alles vertellen over dit kleurrijke eiland.

Gerdie van Wingerden – Treur

Gerdie is een groot liefhebben van kunst (in alle vormen), klassieke muziek en interieurliefhebber . Met veel enthousiasme schrijft ze over alles wat te maken heeft met wonen.

Diane Van Beek

Diane is al jarenlang actief in de vastgoedbranche als taxateur en HuizenVerkoopExpert. En deelt haar expertise graag op blog.huislijn.nl

Vincent Mossel

Vincent zit nooit om woorden verlegen…

Jordi Kuijlenburg

Jordi helpt mensen graag verder om hun droominrichting te realiseren.

Juul Dijkhuis

Juul is 18 jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening en tegenwoordig fulltime financieel redacteur/blogger

Danny Bijl

Danny is werkzaam als freelance consultant voor verschillende klanten in de woonbranche.

Woonblog voor iedereen

Blog.huislijn.nl is een woonblog dat inspiratie en informatie geeft over wonen. Op onze website kun je terecht voor allerlei artikelen over interieurontwerp, DIY-projecten, decoratie-ideeën en upcyclen. Maar ook geven wij tips over het kopen of verkopen van een huis en hoe de huizenmarkt zich ontwikkelt. Op de website wordt dagelijks nieuwe content geplaatst, zodat je altijd iets nieuws kunt ontdekken.

Een van de belangrijkste aspecten van een woonblog is dat het een platform biedt voor mensen om hun eigen stijl en creativiteit te delen. Dit maakt het een geweldige plek om inspiratie op te doen voor je eigen huis, of om gewoon te genieten van de prachtige interieurs van anderen.

Kortom blog.huislijn.nl is een mooie woonblog website voor iedereen die geïnteresseerd is in interieurontwerp en wooninspiratie. Of je nu op zoek bent naar nieuwe ideeën voor je eigen huis, of gewoon wilt genieten van de bijzondere interieurs van anderen.

Veel verschillende bloggers

Op Huislijn.nl schrijven allerlei leuke bloggers met wooninspiratie over de meest uitlopende zaken rondom wonen. Zoals: