Hoe tafels een statement maken in jouw interieur

Het uitzoeken van een nieuw interieur doe je misschien maar een enkele keer in je leven. En daarom is het de normaalste zaak van de wereld dat je het liefste als eerste alles te weten komt over de mogelijke stijlen. Denk daarbij aan het uitzoeken van een tafel voor het interieur. Hier is vandaag de dag immers enorm veel in mogelijk. Waar je zoal rekening mee kunt houden tijdens het kopen van een nieuwe tafel, lees je in deze blog.

Je kunt kiezen voor opvallende kleuren, materialen en modellen

ronde salontafel van mangohout

Een tafel is vandaag de dag in tal van kleuren, materialen en modellen te verkrijgen. En dat is wel zo fijn, want hierdoor is er voor iedere smaak een passend aanbod te vinden. Ga je voor een blad in een marmerlook? Een klassieke tafel die gemaakt is van hout? Of ga je liever voor minder gebruikelijk model, zoals een salontafel rond? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden voor je eigen woning. Hierdoor is de nieuwe tafel ook perfect af te stemmen op een bestaand interieur. En hierdoor hoef je niet te investeren in andere meubelstukken voor een sereen en mooi totaalplaatje. Dat scheelt jou meteen weer in de kosten.

Voor iedere woonstijl is er een geschikte tafel te vinden 

Of je nu gaat voor een ovale eettafel of een vierkante tafel bij jou in huis. Er zijn tientallen modellen waar je uit kunt kiezen. En hierdoor is er ook meteen voor iedere woonstijl een geschikt model te vinden. Dus ga je graag voor een Scandinavische stijl, een Wabi Sabi stijl, retro stijl, klassieke stijl of juist voor een landelijk woonstijl? Het zijn slechts een paar voorbeelden van opties waar je uit kunt kiezen. Breng dus als eerste voor jezelf in kaart naar wat voor soort stijl je voorkeur het meest gaat. Dat maakt het uitzoeken van het ideale model meteen weer wat makkelijker. En dat is natuurlijk wel zo handig om te weten.

eettafel en het belang van een mooie vorm

Verdiep je online alvast in de verschillende materialen en stijlen 

Ga je graag voor een nieuwe salontafel of eettafel voor je interieur? Dan is het een goed idee om snel het assortiment te bekijken van een meubelzaak zoals MeubelBaas. Hier heb je de keuze uit tal van stijlen en materialen, maar de tafels zijn ook in verschillende prijsklassen te koop. Verrijk je op korte termijn je eigen woning met een nieuwe tafel in een prachtig ontwerp?

Jordi Kuijlenburg
Jordi Kuijlenburg

Ik ben Jordi en werk bij Happy Horizon. Met plezier deel ik regelmatig artikelen over wonen op Huislijn.nl. Het platform biedt ons een uitstekende gelegenheid om mensen te bereiken die zich interesseren voor wonen, of het nu gaat om het kopen van een nieuw huis of een verbouwing. Geniet van het lezen van mijn blogs op Huislijn.nl!

Artikelen: 122