Member Directory

Van advies tot uitvoering, Exclusief, warm, gezellig, betaalbaar en makkelijk uitvoerbaar, ik wil een thuis creëren waar je je prettig in voelt.

Als interieurstylist zorg ik voor het inrichten van sfeervolle ruimtes in woningen, bv kinderkamers, home office en elke andere ruimte in huis. Ook kantoren, winkels en etalages of modelwoningen. Hier geef ik interieuradvies over onder andere kleurgebruik, woonstijl, meubelen, verlichting en alle materiaalkeuzes voor sfeervolle en functionele inrichting van de ruimte.

Als vastgoedstylist zorg ik dat je woning binnen 1 dag verkoopklaar is voor de woningpresentatie op Funda. Wanneer de woning in de verkoop komt is de eerste week het belangrijkst om potentiële kopers te triggeren. Dit is de allereerste indruk die je met je woning kunt maken en daarvoor is een juiste woningpresentatie, die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt, ontzettend belangrijk. Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan je dacht! Via het internet bepaalt de potentiële koper binnen 3 seconde al of het huis de moeite waard is om verder te bekijken en of er wel of geen afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt. De eerste blik op de foto’s van een te koop staande woning in dit stadium is voor 95% bepalend. Het doel is om met een relatief klein budget en veel creativiteit een groot resultaat te bereiken! Onterecht wordt vaak gedacht dat verkoopstyling erg duur is, maar waar nu nog vaak gekozen wordt voor het verlagen van de vraagprijs (met stappen van € 5k- € 10k!) zet je vastgoedstyling al in voor een paar honderd euro. Dit betaalt zich dubbel en dwars terug in zeer korte tijd. Vastgoedstyling Loont!

Lieve groet Marcella
M ID Interieur Design

Hallo, Hilde hier. Copywriter en interieur idioot. De lichte, moderne basis van het huis waar ik met vriend en kat woon, is het speelterrein voor kleurrijke uitspattingen. Mijn speelgoed: eigentijdse en vintage meubels en kleurrijke accessoires. Uniek in mijn interieur: kringloop creaties. Dat zijn tweedehands potten, vazen en schalen die ik upcycle tot nieuw gebruiksvoorwerp. Daarnaast geef ik zo nu en dan lampjes en stoeltjes een 2e leven.

Grace is DIY-er, mama en een kluskluns. Op de Nederlandse DIY en Lifestyle blog Go Gracy vind je tips, inspiratie en DIY’s om van jouw nieuwe huis een thuis te maken. Volg ook haar avonturen in haar klushuis nr. 2 op haar YouTube kanaal en bekijk de voor’s en na’s van de verbouwing. Want elk huis heeft potentie om een droomhuis te worden!

Hallo daar! Mijn naam is Lodi en ik ben een schrijver, reiziger, bohemian en modeliefhebber. Ik houd ervan om mijn passies te delen met mijn lezers en hen op de hoogte te houden van de laatste trends en mijn persoonlijke ervaringen. Als moeder van twee zonen, geboren in 2007 en 2009, ben ik erg druk met mijn gezin, maar in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en te werken aan mijn moestuin.

Hey hoi, ik ben Koen! Samen met mijn vrouw Esther en onze twee kids (Jonas en Vera) plus onze trouwe viervoeter Blue, proberen we zo duurzaam mogelijk te leven in de Achterhoek. We zijn helemaal into tiny houses en delen onze avonturen en experimenten op onze blog Tiny House Beweging.nl. Hopelijk kunnen we mensen inspireren om ook duurzamer te leven. Naast onze passie voor duurzaamheid houden we ook van reizen.

Mijn naam is Charlotte en ik ben een echte interieurjunkie! Ik houd ervan om te schuiven met meubels in huis en decoraties te veranderen, om zo telkens een nieuwe look te creëren! Op mijn blog http://www.AlotlikeLOT.nl komt mijn eigen interieur vaak aan bod en daarnaast kun je er lezen over andere uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast blog ik ook op http://www.FactorWonen.nl: een online magazine met alles in huis over wonen!

Mail mij: contact@alotlikeLOT.nl

Mijn naam is Eline, 26 jaar oud en moeder van Stijn (4) & Julian (1). Wij wonen met ze viertjes in het kleine dorpje Wervershoof in Noord-Holland. Zelf werk ik 20 uur in de zorg, als begeleider met mensen met een licht verstandelijke beperking. Daarnaast ben ik gek op het maken van mooie plaatjes van de kinderen. Groot van Instagram en dol op Pinterest.

Als ik het zelf mag zeggen, en ik scrol wat af op mijn tijdlijn en zie al dat moois. Ben ik toch wel een beetje trots op mezelf, ik begon in 2020 met een pagina te starten. Puur voor mezelf, om wat afleiding te zoeken na een hele heftige periode. Het verlies van onze dochter viel ontzettend zwaar.

Inmiddels heb ik het verdriet een plekje kunnen geven en richt ik mij op wat er wel goed kan gaan in het leven. Mijn leven is druk en chaotisch, maar vooral ontzettend fijn.

We zijn regelmatig te vinden in de leukste restaurantjes, druk aan het verbouwen thuis. Van badkamer naar slaapkamer en de gehele beneden verdieping gaat ook nog op zijn kop.

Dit kan je allemaal zien op Instagram pagina @wonen.bij.eline

Hopelijk breng ik met mijn Instagram hoop inspiratie naar jullie toe. En opent het een deur naar nieuwe ideeën.

Gepassioneerd door schrijven en interieur maar ook door mensen en sociale media, tracht ik mijn weg te vinden.

In mijn wit en strak interieur voeg ik met veel liefde Scandinavische elementen en pastelkleuren toe.

Als interieurjunkie en alleenstaande mama is en blijft het een uitdaging deze te combineren door middel van designstuks & budgetkoopjes en interieurtrends & nostalgische erfstukken.

Op mijn instagrampagina schrijf ik vol liefde over mijn passies en droom ik van eventueel een bij job in de interieurwereld en als contentschrijver.

Hi ik ben Linda de woonblogger achter http://www.kijkjeinhuisentuin.nl. Als wooninfluencer schrijf ik de leukste woonblogs over het inrichten van je huis. Ideeën en wooninspiratie voor huis en tuin. Naast inspirerende interieur blogs kun je ook ideeën vinden bij de woonblogs binnenkijken. Hierbij krijg je een uniek kijkje in woonkamer, slaapkamer, babykamer, tuin, maar ook het gehele huis. Zo krijg je de beste woonideeën over kleurencombinaties, woonstijl en het inrichten van je huis.