Member Directory

Hi! Mijn naam is Esra van der Lee. Ik ben gek op interieur, woonaccessoires en op fashion. Samen met mijn vriend woon ik aan de Doggevaart in Maassluis en deel met plezier van alles op het gebied van wonen. Je kunt mij ook regelmatig vinden in een kringloopwinkel opzoek naar de mooiste parels voor in huis.

Neem eens een kijkje op mijn Instagram: @doggevaart.

Mijn naam is Iris. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen van 2 en 4 jaar in Drenthe.
Kleuren, patronen en materialen. Ik vind het heerlijk om met het interieur en exterieur bezig te zijn. Maar ook anderen hierin inspireren maakt mij blij. Of het nu gaat over inspiratie voor mooie wanddecoratie of om het inrichten van een hele ruimte, ik ga graag aan de slag om het "compleet" te laten voelen. Daarnaast vind ik het heerlijk om opzoek te gaan naar betaalbare items. Ik struin graag winkels, tweedehandswinkels en webshops af om zo een heerlijk thuisgevoel te creëren. Dit vraag soms om wat tijd voordat je je woning helemaal naar wens ingericht heb, maar ik ben ervan overtuigd dat je je interieur door de jaren heen met je mee laat groeien. Door middel van mijn blog en Instagramaccount wil ik je mee laten kijken in mijn interieur en mijn liefde voor zachte tinten, natuurlijke materialen én leuke koopjes / DIY's.

Mijn naam is Daisy Erades, ik woon in Rotterdam samen met man Etiënne en 2 rode katers, Ginger en Rebel. Al ruim 22 jaar werk ik als grafisch ontwerper en illustrator onder de naam Kick ass studio. Ik ben gek op illustreren, katten en op het illustreren van katten.

Mijn motto is ‘Home is where the cat is’. Daarom blog ik voornamelijk over de inrichting van je huis als je samenwoont met huisdieren, in het bijzonder met katten. Ik geef de leukste interieurtips die niet alleen oogstrelend zijn, maar ook heel praktisch of gewoonweg het beste voor je huisdier. Hopelijk kan ik je met mijn blogs informeren maar zeker ook inspireren.

Hi, ik ben Kim! Marketing mentor voor interieurprofessionals. Als interieurprofessional heb je vaak geen opleiding of achtergrond in marketing of ondernemen. Bij het starten en groeien van je interieurbedrijf is het daarom fijn om met een expert samen te werken die je daarbij adviseert en begeleidt. Om samen de juiste marketingstrategie op te zetten, zodat je snel meer naamsbekendheid en klanten gaat aantrekken. Dat bracht mij op het idee voor Kimterior - marketingadvies en mentoring voor interieurprofessionals. Het is ook een combinatie van mijn twee grootste passies: marketing en interieur. Na 5 jaar als marketing lead gewerkt te hebben voor verschillende bedrijven, besloot ik om zelf een bedrijf te starten en mijn kennis te gaan delen in de interieurbranche. Het allerbelangrijkste is dat jij je als interieurprofessional thuis voelt in je bedrijf en vanzelf klanten aantrekt met je marketing, zodat jij je kunt focussen op jouw passie voor interieur.

Hallo, ik ben Dorke! In de wereld van vandaag, waar een woningtekort heerst, ben ik altijd op zoek naar creatieve oplossingen. Als kind had ik het voorrecht om buiten in de natuur te zijn en zorgeloos te spelen. Die vrijheid heeft ervoor gezorgd dat ik altijd behoefte heb aan ruimte om te bewegen. Voor mij voelt de natuur als mijn ware thuis. Daarom is een huis op wielen de perfecte oplossing voor mij.

Ik geloof sterk dat mensen van nature nomaden zijn. Het is mijn diepste roeping om mijn levenspad intuïtief te volgen en anderen te inspireren met mijn creatieve levensstijl.

Als vanzelf kwam ook een minimalistische levensstijl in mijn leven. In plaats van naar woonwinkels te gaan, begon ik kringloopwinkels te bezoeken. Ik ontdekte dat spullen met een verhaal mij veel meer aanspraken. Het begon allemaal met de keuze voor een kleinere woning en geleidelijk ben ik begonnen met het 'ontspullen'.

Ik besefte dat ik minder bezittingen nodig had en begon kritisch te kijken naar wat ik echt waardeerde en nodig had in mijn leven. Het was een proces van loslaten en bewust kiezen voor wat echt belangrijk voor me was. Door de overgang naar een minimalistische levensstijl kon ik zowel fysiek als mentaal meer ruimte creëren en genieten van de eenvoudige dingen in het leven.

De verhalen van mijn cliënten zijn stuk voor stuk persoonlijk, de momenten die ik met hen deel zo mogelijk nog persoonlijker.

Vaak grijpen de verhalen me aan, en hoe professioneel ik ook ben; ik schrijf de gebeurtenissen vaak van me af.

Deze "verhaaltjes" zijn een soort dagboekje geworden. Mijn man en kinderen lezen er wel eens in en zij raadden mij aan om er blogs van te maken.
Deze blogs deel ik graag zodat iedereen een uniek inkijkje krijgt in de werkzaamheden van een p.o.

Natuurlijk zijn alle namen gefingeerd en hou ik de meest aangrijpende zaken voor mezelf.

Hi mijn naam is Laura; eigenaresse van Schuurschatten. Met Schuurschatten probeer ik de wereld te laten zien dat er zoveel prachtige en unieke meubels zijn gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen en met zoveel aandacht en vakmanschap dat het zonde is om de planeet nog verder te vervuilen met slechte kwaliteit wegwerpmeubels. Onze collectie bestaat uit vintage woonaccessoires en meubels met veelal marmeren bladen. Mijn grote liefde zijn de meubels uit de jaren’20/’30. Al die details in het houtsnijwerk en de prachtige fineerafwerkingen zijn voor mij echt magisch. Onze meubels hebben al een lang leven achter de rug en brengen daarmee sfeer en karakter in je interieur. Juist de combinatie van oud en nieuw maken het spannend en zijn daardoor echt een toevoeging aan een nieuw interieur. Laat je inspireren om jouw interieur een weerspiegeling te laten zijn van wie jij bent en maak zo van jouw nieuwe huis een warm thuis.

Ik werk als country manager voor Financer.com Nederland. Mijn interesses liggen in het beheren van mijn eigen financiën, beleggen en sparen. Ik wil nuttige informatie geven en onze lezers helpen om slimmere financiële beslissingen te nemen.

Hallo! Mijn naam is Mireille en sfeer creëren is wat ik het liefst doe!

Wie droomt er nu niet van een mooi interieur en een fijne leefomgeving? Een omgeving aangepast aan je eigen woonwensen en persoonlijkheid. Of een fijne werkomgeving waar het inspirerend werken is voor jouzelf, je personeel én waar tevens klanten en bezoekers zich welkom voelen.

Mijn passie? Functionaliteit en comfort tot een harmonieus geheel samenbrengen, wat maakt dat een interieur stijlvol en sereen aanvoelt. Door middel van mijn creativiteit, kennis, ervaring én oog voor detail kom ik tot een interieur(styling) advies, waarin mensen zich goed en thuis voelen.

Tevens adviseer en ondersteun ik bedrijven op het gebied van social media (content) en help ik hen graag verder met het kiezen van de juiste social media kanalen voor hun business. Met een achtergrond en (internationale) werkervaring in strategisch en operationeel HR , sales en interieur kan ik voor iedere klant maatwerk advies leveren. Ik noem mezelf, niet voor niks, een creative professional! Een van mijn motto’s is dan ook: in a world full of french fries, be the curly one.

Met mijn blogs, informatieve posts en (levens)ervaringen wil ik JOU graag inspireren!

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op een van mijn socials.