Member Directory

Als interieurontwerper onder de naam Studio Mirans ga ik niet voor de 13-in-een-dozijn interieurs. Ik
adviseer mensen die gaan verbouwen over een praktische, mooie en originele indeling, inrichting en
aankleding van hun interieur. Met o.a. indelingsplattegronden, kleuren-, meubel- en lichtplannen
breng ik mijn ideeën over op mijn opdrachtgevers. Mijn liefde voor interieur én schrijven combineer
ik graag in inspirerende blogs over lef met kleur en bijzondere woonoplossingen.

Met mijn passie voor wonen en inrichten, help ik anderen van hun huis een thuis te maken! Mijn naam is Kehly en trotse eigenaresse van KNUS Lifestyle, de webshop voor betaalbare woonaccessoires en gifts. Naast het runnen van een succesvolle webshop vind ik het ook onwijs leuk om mensen te inspireren en te helpen met het inrichten van hun woning. Daarbij is voor mij geen uitdaging te groot. Van het inrichten van het toilet tot een enorme kantoorvilla met tientallen vergaderruimtes, we doen het allemaal! Dit in combinatie met een marketingbureau, kun je wel stellen dat ik een enorme bezige bij ben! Naast mijn passie voor wonen en interieur, is en blijft SEO ook een van mijn kindjes.

Hennie Nobel geeft je graag een inkijkje in haar visie op de interieurwereld en vertelt je regelmatig over alles wat er maar bij komt kijken om van je huis een echt welkom thuis te maken. Voor huislijn.nl schrijft Hennie regelmatig over de laatste trends, opvallende woningen die ze online gevonden heeft en leuke anekdotes over haar carrière in de interieurbranche.

Mooie interieurs met een zacht accent

Ik ben in mijn leven vaak verhuisd (meer dan 20 keer). Regelmatig wennen aan een nieuwe school maar wel de kans om mijn kamer weer opnieuw in te richten. Als kind zat ik al tussen de mooie stoffen. Mij ene oma haakte, mijn andere borduurde en mijn moeder heeft me al jong leren breien en naaien. De passie voor wol en stoffen is altijd gebleven. In combinatie met mijn hart voor de natuur en duurzaamheid is mijn webshop Ookinhetpaars.nl ontstaan. Het assortiment van mijn webshop kenmerkt zich doordat alles van stof of wol is gemaakt. Hierbij kun je denken aan kussens, plaids, grand foulards, spreien en dekens.
Voor de webshop maar ook voor anderen blog ik over interieur met regelmatig een verwijzing naar het gebruik van mooie, zachte en warme materialen. Ik hou enorm van binnenkijken en vind het inspirerend om verschillende soorten inrichtingen te zien. Vooral als iemands persoonlijkheid tot uitdrukking komt in zijn of haar interieur. Ook hou ik erg van designklassiekers.
Ik blog graag over het gebruik van kleur in huis, je omringen met warmte en gezelligheid door woonaccessoires.

Mijn naam is Stans, woonachtig in het vissersdorp Bunschoten-Spakenburg, gelegen in het hart van Nederland. Ik ben gek op interieur en de styling daarvan. Mijn voorkeur gaat uit naar vintage, landelijk en Bohemian. Ik verander graag mijn interieur maar dan wel tegen zo laag mogelijk kosten. Ik kijk er naar uit om hierover op Huislijn.nl over te gaan schrijven.

Hi! Ik ben Maaike Sanders en op mijn website Luxevakantieplekjes.nl verzamel ik de mooiste adressen dicht bij huis. Denk aan luxe vakantiehuizen, villa’s en hotels die niet alleen mooi van buiten zijn, maar óók van binnen. En het interieur is daarbij erg belangrijk. Ik wil je graag inspireren om de perfecte vakantieplek te vinden. En wellicht vind je tussen de luxe vakantieplekjes ook genoeg interieur inspiratie voor je eigen huis!

Eveline Thuis By Eveline

Eveline oftewel Eef, Eefje of Lien. Naast mijn parttime baan ben ik in 2020 mijn eigen webshop begonnen.

Hier verkoop ik Boho, Ibiza, woon accessoires uit Ibiza, Bali & Marrakesh. Om zo dat heerlijke vakantie sfeertje te creëren in huis en tuin. Ik kan hier volledig mijn energie en creativiteit in kwijt. Daarnaast ben ik getrouwd, moeder van 2 kids, we houden zelf ook van het heerlijke Boho vakantie sfeertje in huis en tuin. Zijn daarom thuis ook altijd bezig met opknappen en veranderen. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn enthousiasme voor mooie items voor in huis, tuin maar ook fashion is een grote passie.

Met mijn blogs, informatieve posts en mijn ervaring in het opzetten van een webshop wil ik jou graag inspireren!

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op een van mijn socials.

Na een carrière als corporate recruiter heb ik de creatieve sprong gewaagd met Desert Rose Interior Design. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een inspirerende online plek waar alles in het steken staat van vintage, eerlijke producten en slow living. Daarnaast vind ik her heerlijk om te schrijven. En dan natuurlijk vooral over vintage. Ik vind het leuk dat mij eerste artikelen op Huislijn.nl zijn geplaatst.

Ik ben Stephanie en ik doe al ruim 25 jaar marketing voor verschillende bedrijven. Veel van deze bedrijven opereerden op de huizenmarkt, dus ik heb altijd een verbinding gehad met Wonen. Lees verder op: Wooninfluencers