Member Directory

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd over schrijven, geërfd van mijn moeder, die mijn taalgebruik en grammatica vakkundig corrigeerde. Na het behalen van mijn Interactieve Media diploma in Amsterdam, ontdekte ik mijn schrijftalent bij het vak Copywriting. Sinds mijn emigratie naar Curaçao in 2010 zet ik mijn vaardigheden in voor het creëren van webteksten, eerst lokaal en later internationaal. In 2013 richtte ik BeContent op en heb ik mijn schrijfvaardigheden aangescherpt. Met enthousiasme ga ik elke content uitdaging aan, gewaardeerd door tevreden opdrachtgevers. En schrijf ik ook regelmatig artikelen voor Huislijn.nl over het onderwerp Wonen.

Hoi, ik ben Gerdie. Woonblogger, content creator en interieur-stylist. Mijn hart gaat sneller kloppen van schrijven over alles wat met wonen te maken heeft. Dankzij mijn jarenlange ervaring als interieur stylist kan ik putten uit een schat aan persoonlijke ervaringen. Naast mijn passie voor schrijven, omarm ik kunst in al haar vormen en ben ik een fervent liefhebber van klassieke muziek. Mijn wereld draait om het creëren van een harmonieus en inspirerend thuis, en ik deel graag mijn ontdekkingen en tips met jou op Huislijn.nl.

Mijn naam is Mieke en ik schrijf wekelijks nieuwe content op mijn
website http://www.mieksmind.nl. Hier vind je artikelen over verschillende
onderwerpen zoals lifestyle, travel en beauty. Heel uiteenlopend, maar
zo ben ik ook. Ik heb een brede interesse en dat laat ik tevens zien op
mijn Instagram @mieksmind. Niet voor niets ben ik opgeleid tot pedagoog,
maar uiteindelijk heeft het marketingvak me bij de lurven gegrepen. Als
marketeer kan ik het bloggen en influencen mooi met elkaar combineren.
In het weekend ga ik op zoek naar de leukste hotspots en lekkerste
koffietjes, wijnen of cocktails. Vind je dat ik jouw hotspot niet mag
missen? Stuur me dan zeker een berichtje op info@mieksmind.nl. Wie weet
komen we elkaar eens tegen! Spreek me dan zeker even aan. See you!

Vincent is een veelzijdige schrijver met een passie voor creativiteit. Of het nu gaat om het schrijven van een geweldige speech, het bedenken van pakkende reclameslogans, of het schrijven van boeiende artikelen over wonen, hij voelt zich in zijn element als hij zijn creativiteit kan uiten. Op Huislijn deelt hij diverse interessante artikelen, variërend van de nieuwste woontrends tot designlampen en de ideale vloer. Veel lees plezier!

In samenwerking met verschillende experts in de bouw- en woonsector schrijft Beau artikelen vol tips, inspiratie en weetjes over diverse onderwerpen binnen het thema wonen.

Corné den Boef is al jaren werkzaam als o.a. copywriter bij online marketing bureau Molders Media. Door zijn passie over schrijven (en wonen natuurlijk) schrijft hij vaak over de laatste woontrends en is op verschillende platformen actief, waaronder Huislijn.nl.

Ik heb Nederlands gestudeerd aan de RUG en heb inmiddels al een paar jaar ervaring als tekstschrijver voor verschillende doelgroepen.