Member Directory

Hennie Nobel geeft je graag een inkijkje in haar visie op de interieurwereld en vertelt je regelmatig over alles wat er maar bij komt kijken om van je huis een echt Welkom thuis te maken.

Mooie interieurs met een zacht accent

Ik ben in mijn leven vaak verhuisd (meer dan 20 keer). Regelmatig wennen aan een nieuwe school maar wel de kans om mijn kamer weer opnieuw in te richten. Als kind zat ik al tussen de mooie stoffen. Mij ene oma haakte, mijn andere borduurde en mijn moeder heeft me al jong leren breien en naaien. De passie voor wol en stoffen is altijd gebleven. In combinatie met mijn hart voor de natuur en duurzaamheid is mijn webshop ookinhetpaars.nl ontstaan. Het assortiment van mijn webshop kenmerkt zich doordat alles van stof of wol is gemaakt. Hierbij kun je denken aan kussens, plaids, grand foulards, spreien en dekens.
Voor de webshop maar ook voor anderen blog ik over interieur met regelmatig een verwijzing naar het gebruik van mooie, zachte en warme materialen. Ik hou enorm van binnenkijken en vind het inspirerend om verschillende soorten inrichtingen te zien. Vooral als iemands persoonlijkheid tot uitdrukking komt in zijn of haar interieur. Ook hou ik erg van designklassiekers.
Ik blog graag over het gebruik van kleur in huis, je omringen met warmte en gezelligheid door woonaccessoires.

Hi! Ik ben Maaike Sanders en op mijn website Luxevakantieplekjes.nl verzamel ik de mooiste adressen dicht bij huis. Denk aan luxe vakantiehuizen, villa’s en hotels die niet alleen mooi van buiten zijn, maar óók van binnen. En het interieur is daarbij erg belangrijk. Ik wil je graag inspireren om de perfecte vakantieplek te vinden. En wellicht vind je tussen de luxe vakantieplekjes ook genoeg interieur inspiratie voor je eigen huis!

Eveline Thuis By Eveline

Eveline oftewel Eef, Eefje of Lien. Naast mijn parttime baan ben ik in 2020 mijn eigen webshop begonnen.

Hier verkoop ik Boho, Ibiza, woon accessoires uit Ibiza, Bali & Marrakesh. Om zo dat heerlijke vakantie sfeertje te creëren in huis en tuin. Ik kan hier volledig mijn energie en creativiteit in kwijt. Daarnaast ben ik getrouwd, moeder van 2 kids, we houden zelf ook van het heerlijke Boho vakantie sfeertje in huis en tuin. Zijn daarom thuis ook altijd bezig met opknappen en veranderen. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn enthousiasme voor mooie items voor in huis, tuin maar ook fashion is een grote passie.

Met mijn blogs, informatieve posts en mijn ervaring in het opzetten van een webshop wil ik jou graag inspireren!

Benieuwd geworden? Neem een kijkje op een van mijn socials.

Na een carrière als corporate recruiter heb ik de creatieve sprong gewaagd met Desert Rose Interior Design. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een inspirerende online plek waar alles in het steken staat van vintage, eerlijke producten en slow living.

Ik ben Stephanie en ik doe al ruim 25 jaar marketing voor verschillende bedrijven. Veel van deze bedrijven opereerden op de huizenmarkt, dus ik heb altijd een verbinding gehad met Wonen. Lees verder op: Wooninfluencers

Hi! Mijn naam is Esra van der Lee. Ik ben gek op interieur, woonaccessoires en op fashion. Samen met mijn vriend woon ik aan de Doggevaart in Maassluis en deel met plezier van alles op het gebied van wonen. Je kunt mij ook regelmatig vinden in een kringloopwinkel opzoek naar de mooiste parels voor in huis.

Neem eens een kijkje op mijn Instagram: @doggevaart.

Mijn naam is Iris. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen van 2 en 4 jaar in Drenthe.
Kleuren, patronen en materialen. Ik vind het heerlijk om met het interieur en exterieur bezig te zijn. Maar ook anderen hierin inspireren maakt mij blij. Of het nu gaat over inspiratie voor mooie wanddecoratie of om het inrichten van een hele ruimte, ik ga graag aan de slag om het "compleet" te laten voelen. Daarnaast vind ik het heerlijk om opzoek te gaan naar betaalbare items. Ik struin graag winkels, tweedehandswinkels en webshops af om zo een heerlijk thuisgevoel te creëren. Dit vraag soms om wat tijd voordat je je woning helemaal naar wens ingericht heb, maar ik ben ervan overtuigd dat je je interieur door de jaren heen met je mee laat groeien. Door middel van mijn blog en Instagramaccount wil ik je mee laten kijken in mijn interieur en mijn liefde voor zachte tinten, natuurlijke materialen én leuke koopjes / DIY's.