Member Directory

Liefde voor interieur
Ik ben een enorme interieurliefhebber. Bij ons thuis is het dan ook nooit af. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met interieur en zit dan ook vol met wooninspiratie. Graag deel ik deze inspiratie ook op Huislijn.nl. Mijn favoriete maand van het jaar is december omdat ik mijn dan helemaal kan uitleven met de kerstdecoractie. Maar ook in de andere maanden van jaar heb ik genoeg inspiratie. Lees bijvoorbeeld mijn blog over onze wens om een overkapping te plaatsen in onze tuin. Ik geniet ervan om mijn ervaringen en ideeën te delen en anderen te inspireren om van hun huis een thuis te maken.

Over Karina:
Werkt al meer dan 20 jaar als groen en interieur professional. Naast interieurstyling helpt Karina je ook graag een handje je huis tot leven te brengen met planten en bloemen, de kers op de taart, groen is een ondergeschoven kindje en wordt vaak als sluitpost nog even meegenomen, een gemiste kans, planten doen zoveel voor je huis!
Een huis (en uiteraard je tuin) wordt juist persoonlijk door naast er veel eigenheid in aan te brengen zeker ook planten een prominente rol te laten spelen. Door soms een beetje van het (tuin)pad af te wijken, geeft dit een nog spannender geheel. Met de juiste planten kun je echt een statement maken. Kies potten en/of manden in de juiste stijl en sfeer erbij en maak zo ook van jouw huis een stijlvolle groene oase.
Eigenheid in je leefomgeving zorgt ervoor dat je je echt thuis voelt en het fijn vindt om in je eigen huis te zijn. Zeg nou zelf, een kastje of schilderij met een (familie)geschiedenis is zoveel leuker dan een kant en klaar setje van de standaard winkel. De kunst is een combinatie maken, van oud en nieuw, strak en retro, exclusief en low budget, dat maakt een inrichting persoonlijk en eigen, zolang jij je er maar goed bij voelt en er blij van wordt.
Vergeet vooral ook niet het groen en je weet; Kan niet bestaat niet vindt Karina, voor ieder interieur zijn geschikte planten te vinden en zelfs mensen die bij wijze van spreken een plastic cactus nog om zeep helpen kunnen op advies van Karina een plant vinden die met minimale verzorging wegkomt. Enthousiast geworden? Of liever nog even kijken wie Karina is? Je kunt haar zoal kennen van diverse woonartikelen en blogs of van o.a; SBS6 Huis te koop als interieurstyliste, kleurexpert voor Histor en Flexa, Styliste voor Karwei.

Mijn naam is Lizzy en ik woon aan het prachtige bos en duinrand van Castricum. Naast mijn jarenlange horeca carrière, heb ik altijd een grote liefde gehad voor kleur en interieur. Na diverse stylingklussen aan huis ben ik een studie tot interieurstyliste gaan volgen.

Begin 2020 heb ik een sabbatical genomen om mijn droom van een wereldreis werkelijkheid te maken. Van Bali naar Singapore, Thailand, Vietnam en terug naar Bali heb ik een fantastische reis gemaakt. Tijdens deze reis is het idee ontstaan om mijn bedrijf Lizz Horeca & Living op te richten.

De stijl die bij mij past beschrijf ik als warm, kleurrijk en klassiek. Zodra de basis rustig is, is voor mij geen kleur te gek! Door verschillende materialen en kleuren te combineren, ontstaan de leukste creaties. Ik pluk mijn inspiratie overal vandaan waar ik ben geweest!

Hey! Mijn naam is Linda. Als gediplomeerd Feng Shui specialist help ik mensen met het bewust en effectief inrichten van hun huis of werkruimte. Ik verbind huis en mens met elkaar, zodat je huis je leven ondersteunt.

Je huis is je basis, jouw oplaadpunt. De indeling, inrichting, meubels, kleuren, vormen en spullen dragen allemaal bij aan hoe je een ruimte beleeft. Dit doe je vaak onbewust. Feng Shui helpt je om woorden te geven aan wat je voelt. Bijvoorbeeld die ene kamer waar je niet graag komt, rommel wat zich daardoor ophoopt. Je hebt slaapproblemen of je ervaart veel onrust, maar je begrijpt niet waarom.

In een fijn huis gaat het om balans in gebruik van de juiste kleuren, vormen en materialen in de verschillende ruimtes in huis. Iedere ruimte heeft een andere dynamiek. Door je huis met hulp van de Feng Shui filosofie in te richten ontstaat er een heerlijk persoonlijk thuis wat jou ondersteunt in je dagelijks leven.

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van harmonie en balans in huis (en kantoor) en geef uitgebreid advies en workshops. Met veel passie schrijf ik blogs en deel ik tips op @bitterzoetfengshui

Als eigenaar van Woontlekker, een blogplatform gericht op duurzaam wonen en renoveren, ben ik actief bezig met het schrijven en delen van inspiratie. Meer informatie en artikelen vind je ook op Wooninfluencers

Hallo! Ik ben Leonie, een enthousiaste tekstschrijver met een passie voor mode, design en wooninspiratie. Mijn hart ligt in de prachtige Spaanse stad Valencia, waar ik vastbesloten ben om te gaan wonen en mijn liefde voor de cultuur te omarmen. Momenteel bevind ik me nog in een gezellige kleine studio, maar ik geloof dat een beperkte ruimte geen belemmering hoeft te zijn. Met een dosis creativiteit en slimme oplossingen maak ik van mijn compacte plekje een gezellig thuis. Ik deel graag mijn ideeën en inspiratie voor het inrichten van kleine ruimtes, en ik hoop anderen te inspireren om hetzelfde te doen!

Hoi, ik ben Wilma, de creatieve kracht achter @strqlvn Instagram-account. Samen met mijn man en twee zoons wonen we in het noorden van het land. Op mijn Instagram neem ik je graag mee in de wereld van interieur, styling, kunst en interieurdesign, maar ook in ons dagelijks leven. Met plezier deel ik mijn ideeën op het gebied van interieurstyling en hoop anderen te inspireren. Het is geweldig om mijn creativiteit te uiten in alles wat met interieur te maken heeft! In ons huis vormt een neutrale basis de achtergrond, maar deze komt tot leven met kleurrijke accenten in accessoires en decor. Stap binnen en ontdek mijn passie voor creativiteit en interieurstyling!

Wat maakt ons huis onsthuiz?
Altijd in beweging hier. Ons huis is eigenlijk nooit af. Ook wel veranderdrang genoemd. Ik heb het 'virus' al jaren en kan zo blij worden van het opnieuw inrichten van verschillende hoekjes, kamers of een enkele keer het hele huis. Inmiddels heeft mijn gezin het opgegeven dit virus te bestrijden. Ze kijken niet meer op van een verandering. Ik vind het ontzettend leuk om over deze ervaringen te schrijven en dat te delen met de lezers van Huislijn.nl.

Lees verder >>>

Maak kennis met Milou, een enthousiaste 35-jarige schrijver voor blog.huislijn.nl maar ook voor Wooninfluencers.nl. Samen met haar gezin creëert ze een warm thuis in Zuid-Limburg, op huisnummer 32 - tevens haar inspirerende Instagram-account: http://www.instagram.com/huis.nummer.32. Ze schrijft graag over allerlei onderwerpen rondom wonen en daarin haar persoonlijke ervaringen.