Member Directory

Hey, mijn naam is Johanneke, ik woon in de Betuwe en ben het gezicht achter Thuis je droomhuis. Ik help dagelijks mensen die hun huis tot hun droomhuis willen verbouwen, zonder twijfel over keuzes en spijt achteraf. Heel veel soorten huizen en heel veel budgetten heb ik inmiddels gezien. Ik geloof dat je een prachtig verbouwd huis ook kunt realiseren zonder dat het geld in grote bedragen over de balk vliegt. Ik deel dan ook graag tips voor het verbouwen van je huis waarbij slimme keuzes qua budget vaak de rode draad zijn.

Een opgeruimd huis, wat duidelijk de ruimte laat zien en het licht laat voelen. Waardoor potentiële kopers zich beter kunnen visualiseren hoe het huis hun thuis zou kunnen worden. Of denk je dat alle accessoires en meubels in huis altijd maar nieuw moeten zijn? So not true! Oud en nieuw combineren scheelt niet alleen in de portemonnee, maar maakt je huis ook nog eens uniek! Dit en meer komt samen in mijn wereld, Roza’s wereld.

Ik ben Yvonne en ik woon in de mooie provincie Zeeland.
Naast mijn dagelijks werk als leerkracht heb ik een passie voor interieur.
Ik vind het heerlijk om in mijn huis bezig te zijn. Daarnaast ben ik dol op mijn planten.
Ik heb altijd nieuwe ideeën voor de inrichting van ons huis. Via mijn Instagram account inspireer ik en doe ik veel inspiratie op.
Ik vind het dan ook leuk dat ik regelmatig een artikel mag posten op Huislijn.nl.

Hi! Mijn naam is Fleur en ik deel mijn liefde voor interieurontwerp via mijn
Instagramaccount @fleurishyourhome en mijn blogs. Mijn huis is een van de belangrijkste ankers in mijn leven. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en Feng Shui.

Ik geloof dat een huis een grote invloed uitoefent op de bewoners en andersom. Door je inrichting te veranderen en door op te ruimen kan je werken aan loslaten in het leven en de persoon worden die je graag wilt zijn. Je huis is de spiegel van de ziel!

Annika is interieurontwerper en eigenaar van Studio Annika. Of je nu gaat verhuizen, verbouwen of toe bent aan een nieuw interieur: Studio Annika creëert een interieur dat echt bij je past. Jouw huis, jouw stijl is de visie van Annika en dit voert ze door in al haar interieurontwerpen.

Hi! Ik ben Daphne en eigenaresse van ‘Designed by DAPHNE’. Of je nou een nieuwe woning gaat bouwen, net gaat verhuizen of alleen een kamer wilt restylen. Ik denk graag met je mee over alles wat erbij komt kijken tijdens de inrichting van je huis. Het gaat mij niet om het commerciële plaatje, ik vind het belangrijk dat jouw persoonlijkheid terugkomt in je interieur. Samen maken we van jouw huis een écht thuis! Meer informatie is te vinden op mijn Instagram @designedbydaphne en website http://www.designedbydaphne.nl waar ook mijn eigen webshop met woonaccessoires te vinden is.

Ik heb lange tijd gewerkt als mode- en woonstyliste en daarna als makelaar, nu houd ik me fulltime bezig met het schrijven van blogs over interieur, tuin, planten DIY-projecten en vintage vondsten. Ik ben altijd bezig met het stylen van mijn huis & tuin en vind niets leuker dan die passie te delen. Op Huislijn.nl lees je dan ook mijn persoonlijke blogs, bijvoorbeeld over een trap voor kleine ruimtes of over een spa in je tuin.

Ik heb een styling- en makelaardij achtergrond en een enorme passie voor alles wat met wonen te maken heeft. Ik doe niets liever dan bezig zijn met mijn interieur en daarover schrijven. Laat je inspireren door mijn blogs over huis, tuin, DIY projecten en vintage vondsten.

Hi! Mijn naam is Silvia. Op label-18.nl neem ik je mee op weg naar jouw droominterieur.

Vanaf mijn 10e mocht ik zelf de kleuren voor mijn kamer kiezen, EN erop smeren. Wat een feest was dat! Sindsdien ben ik elke dag bezig met mijn interieur. Toen ik oud genoeg was om een MBO opleiding te gaan volgen, ben ik terecht gekomen op het Hout en Meubilerings College. Hier heb ik in 2008 een opleiding voor afgerond als Interieurstylist. Nu volg ik regelmatig cursussen om up-to-date te blijven. Ik heb gewerkt in een woninginrichtingswinkel (als adviseuse om woningen in te richten met de artikelen die wij verkochten), bij een groot accessoire merk (als styliste door de hele Benelux) en een meubelzaak (als styliste in een aantal vestigingen door heel Nederland). Op dit moment ben ik zelfstandig ondernemer en help ik mensen aan hun droominterieur.

Advies geven aan mensen geeft zo’n voldoening en doe ik met zoveel passie dat ik het liefste iedereen wil helpen. Zorgen dat anderen in hun mooiste droominterieur wonen, daar wordt ik blij van. Ik hoop dat ik jou inspireer met mijn blogs, social media (@label18) en je advies mag geven als je er zelf niet uitkomt.

Smile and enjoy your day!

Hi! Mijn naam is Lisanne, ook wel bekend als interiorbylisan! Ik hou me al een aantal jaar bezig met interieurstyling, naast mijn werk als ambtenaar.