Kopen / Verkopen

Wie is het eerste bij jouw huis…?

Als je een huis wilt kopen dan moet je er razendsnel bij zijn, want anders wordt die voor je neus weggekaapt… Staat je huis te koop dan is het natuurlijk geweldig als er “gevochten” wordt voor je huis. Ondanks de grote vraag, worden nog lang niet alle huizen binnen een week verkocht.

En daarom… zaterdag 30 maart de Nationale Open Huizen dag. 

 

Ook als er al veel belangstelling is voor je huis is een Open Huis interessant omdat de belangstelling alleen maar groter wordt. En hoe meer mensen jouw huis willen kopen hoe hoger de verkoopprijs en/of beter de voorwaarden. Bepaal samen met je makelaar wat de beste strategie is zodat je het maximale resultaat behaalt.

 

Staat je huis al wat langer te koop dan is de Open Huis dag een mooi moment om je huis onder de aandacht te brengen bij nieuwe huizenzoekers. Op Huislijn.nl wordt je huis namelijk extra gepromoot waardoor veel potentiële kopers je huis gaan zien. Voor veel huizenzoekers is een Open Huizen dag een heerlijke dag om eens ongedwongen een aantal huizen te bekijken en dan mag jouw huis natuurlijk niet ontbreken.

 

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag van zaterdag 30 maart

 

Doe mee!

Vraag je makelaar om je huis aan te melden als Open Huis op Huislijn.nl. Heb je vragen dan kan je altijd een mail sturen naar info@huislijn.nl. Maandelijks wordt door een miljoen bezoeken het aanbod van 2.500 makelaars bekeken. Ga je je huis verkopen vraag dan altijd je makelaar om je huis ook op Huislijn.nl te plaatsen.

Nieuw! Heeft je makelaar een mooie Virtuele Tour (3d presentatie) van je huis gemaakt dan kan de makelaar deze gratis op Huislijn.nl plaatsen. Zie bijvoorbeeld: Huislijn.nl/3d

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Kopen / Verkopen

Facebook Comments

Check Also

Huis kopen? Deze huizen staan te koop.

Vele makelaars plaatsen koopwoningen op Huislijn. Huislijn biedt ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl