Kopen / Verkopen

Aan wie verkoop jij je huis?

Als je de media mag geloven gaan huizen als warme broodjes over de toonbank. En is het bijna een wedstrijd geworden wie jouw huis mag kopen

Zaterdag 7 april is de Nationale Open Huizen dag… Moet je daar nu wel aan meedoen als je huis te koop staat? Ik vind van wel. Waarom? Heel simpel het is een goede kans om je huis te verkopen.

Is er al veel belangstelling voor je huis, dan wordt dat alleen maar meer tijdens de Open Huizen dag. En hoe meer mensen jouw huis willen kopen hoe hoger de verkoopprijs en/of beter de voorwaarden.

Staat je huis al wat langer te koop dan is de Open Huis dag een mooi moment om je huis onder de aandacht te brengen van nieuwe huizenzoekers. Op Huislijn.nl wordt je huis namelijk extra gepromoot waardoor veel huizenzoekers je huis weer gaan zien.

Verkoop je huis tijdens de Open Huizen dag van zaterdag 7 april

Doe mee!

Vraag je makelaar om je huis aan te melden als Open Huis op Huislijn.nl. De kosten zijn gering en de kans op succes is groot. Heb je vragen dan kan je altijd een mail sturen naar info@huislijn.nl.

 

Open Huis

Vraag je makelaar om je huis aan te melden

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Kopen / Verkopen

Facebook Comments

One Comment


  1. Marjon

    maart 21, 2018 at 15:12

    Wanneer je huis te koop staat en er is veel interesse is dat alleen maar een pluspunt toch! Wij doen ook altijd mee aan de open huizen dag. Alles even goed schoonmaken van te voren, de glazen wassen en het gras maaien. Dan ziet je huis er gelijk een stuk representatiever uit.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Vind en vergelijk scholen in je buurt

Ben je op zoek naar een ander huis ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl