Member Directory

Bastiaan de Voogt is eigenaar van Herinneringen op Linnen. Bij Herinneringen op Linnen maken we op maat gemaakte unieke producten op oa hout en canvas. Mooi op jouw manier en tot in detail afgestemd op je wensen en voorkeuren.

Thomas schrijft met veel plezier artikelen over allerlei onderwerpen. Op Huislijn.nl schrijft hij over de mogelijkheden om je woning aan te passen, zodanig dat je er comfortabel en veilig kunt blijven wonen. Ook als je wat ouder bent.

Mieke Verhoef freelance copywriter. Zij werkte voor een van de grootste verzekeraars ter wereld en heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening, verzekeringsbranche en woningmarkt. Mieke schrijft voor bedrijven die het leven (financieel) beter, bewuster, duurzamer en gezonder maken. In haar blogs voor Huislijn deelt Mieke haar kennis, geeft ze tips en gaat ze in op uiteenlopende vraagstukken over wonen en verzekeringen.

Judith Möhlmann werkt als freelance tekstschrijver voor diverse klanten in allerlei verschillende branches. Vooral wooninspiratie, energiebesparing en koken hebben haar interesse, maar er zijn nog veel meer interesse-gebieden waarmee wordt gewerkt. Dit geldt in het bijzonder voor de twee blogs die ze in beheer heeft: mamasopinternet.nl is hét blog voor (jonge) moeders en meer-weten-over-eten.nl voorziet mensen van heerlijke recepten en bijzondere dieettips. Op huislijn.nl zal Judith ook regelmatig wooninspiratie en besparingstips delen.

Annerieke Maathuis geeft bezoekers van Huislijn.nl graag tips voor het kopen van een eigen woning en de financiering ervan.

Roel Witteman is productmanager Hypotheken / Lenen