Member Directory

Danny Bijl is werkzaam als freelance consultant voor verschillende klanten in de woonbranche en beheert daarnaast het woonblog ikwoonfijn.nl. Op dit woonblog wordt via gastbloggers zoveel mogelijk wooninspiratie gedeeld. Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips voor in en rondom het huis geven.
Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips geven voor in en rondom het huis. Hierbij valt te denken aan het inrichten van een ruime woonkamer, informatie over woonverzekeringen, tips om kalkaanslag in de badkamer te verminderen, advies over aquariumverlichting, brandpreventie, en suggesties voor het optimaal inrichten van je badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer.

Olivier Tardieu streeft ernaar het afsluiten van een hypotheek voor huizenkopers gemakkelijker, sneller en voordeliger te maken. Hij is managing director van Knab Hypotheken. Ook schrijft hij voor Huislijn.nl waarin hij zijn visie op de huizen- en hypotheekmarkt deelt met lezers.

Lennaert Visser is eigenaar van Nofruit. Bij Nofruit willen we je helpen je wereld net zo uniek te maken als je als zelf bent. Mooi op jouw manier en tot in detail afgestemd op je wensen en voorkeuren. Daarom maken we producten op maat voor je. Van kussens tot tafels en poefjes.

Timo Gloudemans, heeft Jarenlange ervaring in de bouwbranche en energie efficiency. Hij schrijft regelmatig blogs over deze onderwerpen.

Branson Atterbury is Director bij Kristall Spaces AG. Kristall Spaces is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van vakantiehuizen in Europa.

Emiel Tindemans werkt bij Tribal en heeft een belangrijk aandeel in de online communicatie van verschillende klanten. Hierdoor heeft Emiel veel ervaring opgedaan in diverse branches en heeft een voorkeur voor onder andere de woonbranche ontwikkeld. Emiel zal daarom regelmatig gastblogs vol informatieve tips plaatsen op Huislijn.nl.

Rob Overduin schrijft regelmatig een column voor de nieuwsbrief van Huislijn.nl. Met zijn achtergrond als makelaar en sinds 2011 als Operationeel Manager van VastgoedPRO weet hij op een boeiende wijze zaken aan de kaak te stellen die belangrijk zijn voor consumenten die een woning gaan (ver)kopen of (ver)huren.
VastgoedPRO is een beroepsvereniging voor vastgoed professionals waaronder vooral makelaars en taxateurs. Bij de vereniging zijn circa 800 leden aangesloten die werkzaam zijn als makelaar, taxateur of adviseur op het gebied van vastgoed.

Rene Paardekooper is een veelzijdige en zelfstandige interim-manager met ruime ervaring en expertise in marketing- en business development in B-to-B en B-to-C markten. Internationale ervaring, met name in Duitsland. Programmamanager van complexe cross-border projecten. Levert plannen en resultaten voor klantgericht ondernemen. Studeert part-time psychologie om het gedrag van mensen in organisaties en als klant nog beter te begrijpen.