Member Directory

Hi, ik ben Joanne! Een echte creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie. Werkzaam als fashion stylist, model en blogger (onder andere op mijn eigen website http://www.makepeoplestare.nl). Ik ben gek op het creëren van mooie dingen in zowel beeld als tekst.

Ik ben Jordi en werk bij Happy Horizon. Met plezier deel ik regelmatig artikelen over wonen op Huislijn.nl. Het platform biedt ons een uitstekende gelegenheid om mensen te bereiken die zich interesseren voor wonen, of het nu gaat om het kopen van een nieuw huis of een verbouwing. Geniet van het lezen van mijn blogs op Huislijn.nl!

Diane, een ervaren professional in de vastgoedbranche, brengt haar jarenlange expertise als taxateur en HuizenVerkoopExpert naar de wereld van schrijven. Met een passie voor alles wat met wonen te maken heeft, deelt zij haar inzichten en kennis in boeiende artikelen. Diane's schrijfstijl weerspiegelt niet alleen haar kennis van onroerend goed, maar ook haar enthousiasme voor het creëren van informatieve en boeiende blogs over diverse aspecten van wonen. En dat kan variëren van de financiering van je nieuwe woning, de laatste interieurtrends, en het inrichten van je veranda, tot aan het verduurzamen van je woning met zonnepanelen of een warmtepomp, en het inrichten van je slaapkamer of badkamer.

Erik Slijkoord is 5 jaar Senior hypotheekadviseur bij Knab Hypotheken. Dat is niet alleen een bank, maar de persoonlijke assistent voor al je geldzaken. Erik gelooft dat elke persoonlijke situatie een passende oplossing kent, en dat een hypotheek de belangrijkste financiële beslissing is die iemand in zijn leven maakt. Als Erkend Hypothecair Planner (EHP) geeft hij de bezoekers informatie rondom hypotheken.

René Dekker is eigenaar van de website Allesin1abonnement.nl en houdt zich dagelijks bezig met mensen die willen overstappen naar een andere provider. In de meeste gevallen komt dit voor bij mensen die gaan verhuizen of reeds zijn verhuisd. Bij een verhuizing komt al genoeg kijken en dan wil je niet dat je daarna nog weken moet wachten op je televisie of internetaansluiting. Helaas is dit in de praktijk wel regelmatig het geval omdat de overstap naar een nieuw tv pakket vaak niet top-of-mind is bij de verhuizers. Gelukkig zijn er vele initiatieven om je hierover te informeren.

Schrijven is mijn ding, altijd al zo geweest. Daarom kun je me ook dagelijks vinden op Chapternine.today, waar ik schrijf over het leven, de liefde en geluk. Maar naast het schrijven heeft mijn creativiteit nog een andere uitlaat gevonden: ons huis! Met veel plezier voorzie ik je dus van alle ins & outs over DIY, wonen en leven!

Marlijn Pruim geeft lezers graag advies over verschillende soorten verzekeringen die betrekking hebben op het huis. Daarnaast schrijft ze veelal over het energiegebruik in huis en hoe dit makkelijker te verlagen is. Als werknemer in de assurantie- en energiewereld weet zij over welke onderwerpen voor velen opheldering nodig is. Ze studeerde Redactie- en Mediaproductie en werkt graag met teksten; of dit nou het schrijven, corrigeren of redigeren ervan is. In haar eigen tijd schrijft ze ook voor haar
eigen blog.

Sofie schrijft regelmatig over ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en richt zich dan op de consument. Zo schrijft ze veel over verhuizen, besparen, telecom en energie. Sofie studeerde geschiedenis maar houdt zich eigenlijk meer bezig met de toekomst. Ze schrijft onder andere voor huislijn.nl maar ook voor grotere marketingblogs en haar eigen site.