3 goede redenen om taart te bestellen!

Heerlijk, weer eens een verjaardag. Dat betekent natuurlijk taart! Je kunt nu al niet wachten. Maar gek is het natuurlijk wel. Waarom eten we alleen maar taart als iemand jarig is? Het is toch een heerlijke lekkernij? Niet alleen als er iets te vieren valt, maar ook gewoon zomaar? 

Toch lijkt het alsof we altijd wel een excuus nodig hebben om taart te bestellen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Ben jij ook een echte taartliefhebber en lukt het je niet meer om met excuses te komen? Doe dit dan gewoon niet! Er is altijd wel een goede reden voor taart. En is die er niet en wil je tóch taart bestellen? Dan verzin je er één. Hieronder zetten we drie goede redenen op een rij om je alvast wat inspiratie te geven. 

1) Een slechte dag 

Soms heb je gewoon een slechte dag. Waarbij je uit bed stapt en direct al geen zin meer hebt. Uiteindelijk blijkt ook alles tegen te zitten. Je komt te laat op het werk, maakt stomme fouten, krijgt ruzie met een collega en vervolgens kom je ook nog eens in een flinke file terecht. Je hebt het gevoel dat de dag niet slechter kan worden en het liefst kruip je gewoon onder de dekens. Maar wat als je jezelf weer een dosis energie kunt geven? Comfortfood doet het altijd goed. Een lekkere punt taart met héél veel slagroom en het leven lacht je ineens weer toe. Trek dus die stoute schoenen aan en haal een heerlijke taart. Je zult zien dat je je direct een stuk beter voelt. 

taart bakken

  2) Als je op bezoek gaat 

  Ga je binnenkort op visite bij iemand die je echt al een hele lange tijd niet hebt gezien? Dan is het wel zo leuk om iets mee te brengen. Een bos bloemen kan, maar een taart is stiekem nog wat gezelliger. Je kunt deze zelf bakken, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon één bestellen. Dit zal zeker in de smaak vallen. En stiekem doe je dit natuurlijk niet alleen voor de mensen waar je op visite gaat, maar prik je zelf ook graag nog even een vorkje mee. 

   3) Elke week een ander soort taart proberen 

   Waarom halen we wel wekelijks een pak koeken, chips en zelfs verse bloemen? Maar geven we nooit toe aan onze cravings voor een lekker stuk taart? Feit blijft dat je niks hoeft te vieren om een puntje mee te pakken. Het is juist leuk om jezelf op die manier te verwennen. Maak er daarom een soort ritueel van om elke week eens een andere soort taart uit te proberen. 

   Lees ook: Hoe ik graag kunstplanten gebruik in mijn interieur

    Stiekem is het altijd tijd voor taart. Gewoon omdat het zo’n mooie dag is, omdat de kinderen zo vrolijk zijn en eindelijk weer eens een nachtje allemaal hebben doorgeslapen of gewoon omdat je je zo gelukkig voelt. Een lekker taartje hoort er gewoon bij op deze dagen. Geniet ervan!

    Redactie
    Redactie

    Blog.huislijn.nl is het contentplatform van de huizenwebsite Huislijn.nl. Huislijn.nl heeft maandelijks 640.000 unieke bezoekers en 6.700 mensen volgen Huislijn.nl op Facebook. Huislijn.nl biedt via haar contentplatform bezoekers interessante content aan over alles rondom wonen. Bijvoorbeeld informatie over het kopen of verkopen van een woning, interieur trends, tuinieren, verbouwen of het verduurzamen van je woning.

    Artikelen: 254