Organiseer een housewarming na de aankoop van een nieuw huis 

Het is je gelukt, je bent de eigenaar van een koopwoning! Tijd om te verhuizen en alvast na te denken over de housewarming. Immers, een feestje om de aankoop van de woning te vieren met vrienden en familie mag niet ontbreken. Het is direct een geschikt moment om anderen je woning te laten zien. Een vraag waarop je jezelf alvast voor kunt bereiden: wat voor housewarming cadeau wil je? Veel mensen zullen je deze vraag straks stellen! In dit artikel vind je wat inspiratie voor de cadeaus die je aan je verlanglijst toe kunt voegen. 

Tip: verstuur de uitnodiging voor je housewarming ruim voor het daadwerkelijke feestje. Op deze manier voorkom je dat genodigden op dat moment al een andere activiteit in de agenda hebben staan. Dat zou zonde zijn! 

Stel online een verlanglijstje met housewarming cadeaus samen 

Je weet zelf wellicht hoe lastig het kan zijn om een leuk en origineel cadeau voor een vriendin te vinden bij een verjaardag, een jubileum of een afstudeerfeest. Het is om deze reden dat anderen jou zullen vragen naar tips voor een housewarming cadeau. Je bent de vraag voor door online een verlanglijstje samen te stellen en deze direct te delen bij het versturen van de uitnodiging. Leuke cadeaus zijn een gepersonaliseerde houten plank voor op het aanrecht, een set met glazen, een aantal gebaksbordjes en bijvoorbeeld een vaas. Het zijn housewarming cadeaus die altijd van pas zullen komen. 

bbq tijdens de housewarming party

Huur een aantal statafels en een muziekinstallatie 

Om van de housewarming een succes te maken, loont het om vooraf een aantal statafels te huren. Er zijn verschillende partijen die je deze mogelijkheid bieden. Naast de statafels komt ook een draadloze muziekinstallatie goed van pas. Een alternatief is logischerwijs het gebruik van een vast soundsystem, mocht je deze al aangesloten hebben. 

Verschillende snacks en drankjes voor je gasten 

Op de statafels kun je verschillende bakjes met snacks plaatsen. Wat zijn jouw favoriete hapjes? Zorg daarnaast voor een grote tafel, waarop je de drankjes voor je gasten plaatst. Dit voorkomt dat je voortdurend rond moet gaan; men kan de hapjes en drankjes zelf pakken. 

Kies voor een housewarming met een thema 

Wil je het maximale uit je housewarming halen? In dat geval kun je dit feestje koppelen aan een thema. Zorg dat de versiering in huis past bij het thema en vraag gasten een leuke outfit aan te trekken.  

Stephanie Hopmans
Stephanie Hopmans

Ik ben Stephanie Hopmans en ik werk al meer dan 25 jaar in de marketing voor diverse bedrijven. Veel van deze bedrijven waren actief op de huizenmarkt, waardoor ik altijd een sterke band heb gehad met de woonsector. Dit heeft mijn passie voor interieurontwerp en het creëren van sfeervolle, uitnodigende ruimtes aangewakkerd. Ik geniet ervan om mensen te inspireren en te helpen hun droominterieur te realiseren. Lees verder op: Wooninfluencers

Artikelen: 30