Voorbereiden op een ontspannen familieweekend bij de Leistert

Hallo allemaal, vandaag wil ik jullie graag wat vertellen over de plannen die mijn gezin en ik hebben gemaakt voor een familieweekend weg bij de Leistert. We kijken ernaar uit om even te ontsnappen aan de drukte van alledag en samen te genieten!

Even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek

Zoals velen van jullie wel weten, kan het leven met twee jonge kinderen soms behoorlijk hectisch zijn. Daarom leek het ons een goed idee om binnenkort een weekendje weg te plannen, zodat we even kunnen opladen en quality time met elkaar doorbrengen. Bovendien hebben we ons huis verbouwd en nieuwe meubels gekocht, dus we waren echt toe aan een weekendje weg om dit te vieren.

Wat de Leistert te bieden heeft

Na wat onderzoek zijn we erachter gekomen dat vakantiepark De Leistert in Limburg veel te bieden heeft, zowel voor ons als voor de kinderen. Het is voor ons belangrijk dat onze kinderen een leuke vakantie hebben en op De Leistert lijkt dat goed te kunnen. Bovendien is het een camping met privé sanitair, wat wij erg fijn en praktisch vinden. Hier zijn een paar dingen waar we naar uitkijken:

Een subtropisch zwemparadijs

ontspannen na verbouwing

Onze kinderen zijn gek van water, dus het subtropisch zwemparadijs is superleuk voor ons gezin. Met de glijbanen, het peuterbad en de stroomversnelling zal Jonas zich zeker vermaken, terwijl Vera lekker veilig kan spetteren en spelen in het babybadje.

Indoor speeltuin

Mocht het weer niet meewerken, dan is er een grote indoor speeltuin waar onze kinderen hun energie kwijt kunnen. Er zijn klimtoestellen en glijbanen, dus ik denk niet dat ze zich gaan vervelen.

Een kinderboerderij

Het valt meteen op dat Jonas en Vera echt in de ban zijn van dieren, dus we kijken ernaar uit om samen de kinderboerderij te bezoeken. Je kan daar konijntjes knuffelen, achter kippen rennen en schapen aaien. We doen dit al regelmatig en dat bevalt altijd heel goed, dus dit is sowieso een leuke activiteit. En elke kinderboerderij is altijd weer anders 🙂

Maar ook voor ons is er genoeg!

Terwijl de kinderen plezier hebben, kunnen wij als ouders ook even ontspannen. We zijn van plan om op het vakantiepark limburg een bungalow met sauna te boeken, zodat we ’s avonds, als de kinderen slapen, helemaal tot rust kunnen komen. Het is echt zo heerlijk lekker ontspannend slapen na een saunasessie. 

Maar er zijn voor ons ook nog andere faciliteiten, zoals een fitnessruimte en wat horecagelegenheden waar we samen kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Inspiratie voor thuis

Tijdens ons verblijf hopen we ook wat inspiratie op te doen voor ons eigen huis. Wie weet komen we leuke ideeën tegen voor de inrichting of de tuin. Een familieweekend weg kan soms net die frisse blik geven die je nodig hebt. Misschien ontdekken we nieuwe kleurencombinaties of inspiratie voor het renoveren van een ruimte in ons huis. We hebben in elk geval zin om te zien hoe de bungalows op het vakantiepark zijn ingericht en misschien kunnen we wel wat tips opdoen van de stijlen die daar gebruikt worden. Het is altijd leuk om ideeën op te doen en vervolgens thuis aan de slag te gaan met de nieuwe inspiratie.

Lees ook:
Maak van jouw balkon een zomers paradijs. De balkon trends voor 2023.

Samen genieten en opladen

Wat we vooral belangrijk vinden tijdens dit weekendje weg, is dat we samen genieten en opladen. We zullen onze telefoons zo min mogelijk gebruiken en geen laptops meenemen. Op die manier kunnen we ons volledig focussen op elkaar en op het plezier dat we met onze kinderen beleven.

We kijken enorm uit naar ons verblijf bij de Leistert! Groeten van de familie Duindam!

Koen
Koen

Hey hoi, ik ben Koen! Samen met mijn vrouw Esther en onze twee kids (Jonas en Vera) plus onze trouwe viervoeter Blue, proberen we zo duurzaam mogelijk te leven in de Achterhoek. We zijn helemaal into tiny houses en delen onze avonturen en experimenten op onze blog Tiny House Beweging.nl. Hopelijk kunnen we mensen inspireren om ook duurzamer te leven. Naast onze passie voor duurzaamheid houden we ook van reizen.

Artikelen: 5