Niet een gerenoveerde woning, maar een gerenoveerde iPhone!

Wist jij dat je niet alleen een gerenoveerde woning kunt kopen, maar ook een gerenoveerde iPhone? Dit brengt veel voordelen met zich mee! Zo kun je erg veel geld besparen door bijvoorbeeld een refurbished iPhone 8 te kopen in plaats van een gloednieuwe. Dit bespaarde geld kun je als interieurliefhebber weer uitgeven aan nieuwe woonaccessoires of mooie meubels. Ideaal toch? In dit artikel lees je wat een refurbished iPhone precies is, wat de voordelen zijn en hoe betrouwbaar het is.

Wat is een refurbished iPhone?

Waarschijnlijk heb je er al vaker over gehoord, maar wat is een refurbished iPhone nou precies? In de titel noemden we het een ‘gerenoveerde iPhone’, maar ‘gereviseerd’ is misschien een betere benaming. Bij refurbished toestellen gaat het om telefoons die (in de meeste gevallen) eerder zijn gebruikt en nog in prima staat zijn. De telefoons worden zorgvuldig gecontroleerd, gereviseerd met kwalitatieve onderdelen en tot slot netjes opgepoetst. Zo krijgt de telefoon echt een nieuw leven en kun je er nog jaren plezier van hebben. Bij een normale tweedehands telefoon is dit niet het geval. Zo’n toestel kan al de nodige zichtbare én onzichtbare gebruikssporen hebben, waardoor de levensduur minder lang is dan een refurbished telefoon. In dit artikelen hebben we het specifiek over iPhones van Apple, omdat dit een erg populair telefoonmerk is.

Waar komt een refurbished telefoon vandaan?

Een refurbished iPhone is absoluut geen kapot toestel dat uit de vuilnisbak is gehaald. In tegendeel! De telefoons zijn vaak nauwelijks gebruikt of zo goed als nieuw. Bijvoorbeeld omdat iemand de nieuwe iPhone al helemaal uit de verpakking heeft gehaald, maar uiteindelijk toch retour stuurde. Hierdoor kan de telefoon niet meer als nieuw verkocht worden, ondanks dat het eigenlijk een gloednieuw product is. Iemand kan ook een iPhone hebben gekregen als bedrijfstelefoon, maar besluiten om het weer in te leveren na nauwelijks gebruik. De refurbished iPhones zijn in de basis dus al een prima toestel, maar worden weer helemaal opgeknapt tot de beste kwaliteit.

Je huis sneller verkocht met deze drie tips

Wat zijn de voordelen?

mobiel

Het grootste voordeel  is de prijs. Je kunt tot maar liefst 50% besparen in vergelijking met een nieuwe iPhone. Daarnaast is het veel beter voor het milieu om de levensduur van een bestaand toestel te verlengen. Het is dus ook een duurzame keuze!

Is refurbished altijd betrouwbaar?

De werkwijze kan per bedrijf verschillen. Verdiep je daarom eerst goed in een bedrijf voordat je een refurbished iPhone aanschaft. Bij FixjeiPhone ben je bijvoorbeeld verzekerd van de hoogste kwaliteit en krijg je standaard 2 jaar garantie.

Danny Bijl
Danny Bijl

Danny Bijl is werkzaam als freelance consultant voor verschillende klanten in de woonbranche en beheert daarnaast het woonblog ikwoonfijn.nl. Op dit woonblog wordt via gastbloggers zoveel mogelijk wooninspiratie gedeeld. Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips voor in en rondom het huis geven.
Op Huislijn.nl zal Danny ook regelmatig wooninspiratie delen en handige tips geven voor in en rondom het huis. Hierbij valt te denken aan het inrichten van een ruime woonkamer, informatie over woonverzekeringen, tips om kalkaanslag in de badkamer te verminderen, advies over aquariumverlichting, brandpreventie, en suggesties voor het optimaal inrichten van je badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer.

Artikelen: 103