Huizenmarkt
vakantiehuis

Mooie samenwerking tussen TopParken en Huislijn.nl.

Naast koop-, huur-, en nieuwbouwwoningen heeft Huislijn ook een uitgebreid aanbod van recreatiewoningen. Sinds deze week is dit aanbod uitgebreid met de vakantiehuizen van TopParken. Wij zijn trots op deze samenwerking. TopParken is een ijzersterk merk met 14 fantastische vakantieparken in Nederland.

 

Vakantiehuis kopen

Naast het huren van een vakantiehuis kan je ook een vakantiehuis kopen op 1 van de parken. Het kopen van een tweede huis is natuurlijk heerlijk voor eigen gebruik maar kan ook een interessante belegging zijn.

Op Huislijn worden de vakantiehuizen gepresenteerd die door TopParken te koop worden aanboden.  Er is een grote variatie in grootte en prijs.  Op dit moment ligt de prijs voor een vakantiehuis tussen € 75.000 en € 450.000. De duurdere huizen zijn geschikt voor 12 tot 14 personen, hebben een grote tuin en een sauna of jacuzzi.

Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Het kopen van een recreatiewoning is juist daarom nu interessant. Op Huislijn.nl zien we op dit moment dat veel bezoekers zoeken naar een tweede huis.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Huizenmarkt

Facebook Comments

Check Also

Gekte op de woningmarkt. Huizenprijzen blijven stijgen

Er heerst gekte op de woningmarkt. Het ene ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl