Mooie samenwerking tussen TopParken en Huislijn.nl.

Naast koop-, huur-, en nieuwbouwwoningen heeft Huislijn ook een uitgebreid aanbod van recreatiewoningen. Sinds deze week is dit aanbod uitgebreid met de vakantiehuizen van TopParken. Wij zijn trots op deze samenwerking. TopParken is een ijzersterk merk met 14 fantastische vakantieparken in Nederland.

 

Vakantiehuis kopen

Naast het huren van een vakantiehuis kan je ook een vakantiehuis kopen op 1 van de parken. Het kopen van een tweede huis is natuurlijk heerlijk voor eigen gebruik maar kan ook een interessante belegging zijn.

Op Huislijn worden de vakantiehuizen gepresenteerd die door TopParken te koop worden aanboden.  Er is een grote variatie in grootte en prijs.  Op dit moment ligt de prijs voor een vakantiehuis tussen € 75.000 en € 450.000. De duurdere huizen zijn geschikt voor 12 tot 14 personen, hebben een grote tuin en een sauna of jacuzzi.

Vakanties in eigen land zijn populairder dan ooit. Het kopen van een recreatiewoning is juist daarom nu interessant. Op Huislijn.nl zien we op dit moment dat veel bezoekers zoeken naar een tweede huis.

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 223