‘Bam!’ Deur dicht. En nu?

Wel motverknolle. Terwijl je de krat achterin de auto zet, hoor je de voordeur dicht vallen. Je realiseert het je direct: je huissleutel ligt nog binnen. Koortsachtig denk je na. De achterdeur? Op slot én op de knip. Een raam? Allemaal dicht. De buren? Hebben geen sleutel. Die ben je vergeten terug te geven nadat je dochter een keer voor een gesloten deur stond en die sleutel heeft opgehaald. Man, man, man. Wat nu?

 

Heb jij al eens voor een gesloten deur gestaan?

Herkenbaar verhaal? Vast wel! En zo niet, let op dat het je niet gebeurt, want het zijn van die dingen, je moet ze ooit meemaken! Wat heb jij toen gedaan? Weet je dat nog? Misschien had je een sleutel liggen bij buren, vrienden of ouders. Misschien was de achterdeur nog open en moest je alleen even ‘over de muur’. Had je geluk bij!

 

Wat doe je dan?

Maar wat moet je doen als je zoiets meemaakt? Als de voordeur dicht valt en je hebt geen oplossing? Ga liever niet zelf lopen rommelen, want je maakt meer kapot dan je lief is. Met je bankpasje proberen de deur open te krijgen? Tien tegen één dat het niet lukt én dat je bankpasje naar de gallemiezen is. Kun je niet meer pinnen ook. Liever bel je een van de lokale slotenmakers van Slotenprobleem Kwijt.

 

Drie redenen

Waarom, vraag je? Ten eerste, omdat hij zo bij je is. Dat is al fijn natuurlijk, want zoiets gebeurt je nooit terwijl het lekker 25 graden is en je zeeën van tijd hebt. Ten tweede heeft hij je deur in een wip open en dat is ook fijn, zeker als je die dag nog een heleboel plannen hebt. Ten derde: de deur is open en er is geen schade aangericht. Je kunt binnen je huissleutel pakken en huppakee, op weg!

 

Betalen

Ja, je moet ervoor betalen. Natuurlijk. Zoals je voor elke professionele dienst moet betalen. En soms is het klusje simpel en betaal je de specialist feitelijk niet voor het klusje alleen, maar voor zijn komst, zijn tijd én de vakkennis, ervaring en materialen die hem worden ingezet om jou te helpen. En… door een vakman te laten helpen, bespaar je jezelf een boel irritatie, tijd en toch ook geld, want jouw probleem wordt wél snel opgelost.

 

Een ander slotenprobleem?

Heb je een ander slotenprobleem? Is je slot kapot, je sleutel in het slot afgebroken of heb je te maken gehad met een inbraak waarbij je slot geforceerd is? Ook dan staat jouw lokale slotenmaker voor je klaar met goed advies, kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service. Hij denkt ook in economisch opzicht met je mee, want net als jij kan ook hij zijn euro maar één keer uitgeven.

 

Een betrouwbare slotenmaker via ons platform

Jouw lokale slotenmaker is door Slotenprobleem Kwijt speciaal geselecteerd om onze klanten in jouw regio te kunnen helpen. Omdat er veel onbetrouwbare, zelfs malafide ‘slotenmakers’ door het land actief zijn, hebben wij een platform opgezet waarin we de beste vakmannen koppelen aan onze klanten door heel Nederland. Zo kunnen we iedereen helpen aan een lokale specialist, geselecteerd op basis van vakmanschap, ervaring en klantvriendelijkheid. Wij willen jou namelijk niet alleen nu als klant, maar voor altijd!

Marcel Hiemstra
Marcel Hiemstra

Marcel is werkzaam bij 24webvertising waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de content. Vanuit deze positie publiceert Marcel met genoegen artikelen over diverse aspecten van wonen op Huislijn.nl. De onderwerpen zijn uiteenlopend, variërend van de voordelen van zonnepanelen tot het maken van weloverwogen keuzes voor een nieuwe vloer in de woonkamer, de schoonheid van de Trompetboom, noodzakelijke gereedschappen voor een succesvolle verbouwing, tot effectieve methoden voor ongediertebestrijding. Geen enkel onderwerp schuwt Marcel.

Artikelen: 104