Raam aan diggelen of overweeg je isolatieglas in je huis?

Je hebt goede isolerende ruiten nodig voor je nieuwe woning of er gaat op een dag een ruit kapot door een te schuin geschopte bal. En misschien is er nog wel een ernstiger motief voor het plaatsen van een nieuwe ruit, namelijk een inbraak. Wie je in alle gevallen belt? Jouw lokale glaszetter natuurlijk! Maar hoe vind je hem zo snel en wat kan hij precies voor je betekenen? Na deze uitleg hoef jij alleen nog maar ‘het glas te heffen’ op een goede afloop!

 

Eerste hulp bij inbraak: noodoplossing voor jouw ruit!

In het holst van de nacht slaat een inbreker toe. Hij tikt een ruit in en laat juwelen en elektronische apparatuur in zijn tassen verdwijnen. Even later word je wakker, met een gevoel dat er iets goed mis is. Je gaat naar beneden en je treft, naast omgekieperde lades, ook een kapotte ruit aan. Dat kun je zó niet open laten, want het voelt extra onveilig! Dus je belt direct met je lokale glasservice voor een noodoplossing.

 

De glaszetter komt dezelfde nacht nog langs en dicht het open gat op vakkundige wijze. Hij overlegt dan meteen met jou over de nieuwe ruit, want die zal in een later stadium zeker geplaatst moeten worden. Eenmaal terug op kantoor bestelt hij de ruit onmiddellijk. Komt deze binnen, dan maakt de expert een nieuwe afspraak met je om de ruit te komen plaatsen.

 

Ruiten voor nieuwbouw? Vertrouw ook dan op jouw glasexpert!

Je verheugt je al op je nieuwbouwhuis, flat of boerderij. Het ontwerp is klaar en de bouw kan snel beginnen. Maar of alles is geregeld met de ramen? Nog niet helemaal, maar je kent misschien al iemand die je kan adviseren, namelijk jouw lokale glasspecialist! Daarom bel je hem voor een afspraak zodat hij het volgende voor je kan doen:

 

  1. Hij komt langs voor een overleg. Wat voor ruiten heb je nodig? Welke maten zijn daaraan gekoppeld? De expert adviseert en brengt al jouw wensen in kaart.
  2. Jouw specialist bestelt de ruiten zo snel mogelijk bij zijn vertrouwde leverancier. Deze levert de ruiten binnen enkele weken bij hem af.
  3. De glaszetter controleert de ruiten op gebreken. Alles intact? Dan belt hij jouw voor een afspraak: wanneer mag hij de ruiten komen plaatsen?

 

Natuurlijk werkt jouw lokale glaszetter alleen met de beste kwaliteit ruiten en al helemaal als er aan deze ruiten speciale eisen gekoppeld zijn. Dienen de ruiten bijvoorbeeld zonwerend of brandwerend te zijn? Wil je dubbel glas of, voor nog beter isolatie, zelfs triple glas? Laat je goed adviseren en bespaar straks ook nog op je energierekening!

 

Stevig en gedegen glas nodig? Vertrouw op lokaal vakmanschap

Het inschakelen van een lokale glaszetter kent veel voordelen: zo bespaar je op voorrijkosten (als daar al sprake van is) en de specialist is snel ter plekke als er spoedherstel nodig is bij een kapotte ruit. Maak daarom vandaag nog contact met jouw plaatselijke glaszetten via Glasprobleem Kwijt, hét landelijk netwerk van professionele glaszetters. Al onze vakmannen zijn uitermate gekwalificeerd en ontzettend gemotiveerd in de uitvoer van hun werk!

Marcel Hiemstra
Marcel Hiemstra

Marcel is werkzaam bij 24webvertising waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de content. Vanuit deze positie publiceert Marcel met genoegen artikelen over diverse aspecten van wonen op Huislijn.nl. De onderwerpen zijn uiteenlopend, variërend van de voordelen van zonnepanelen tot het maken van weloverwogen keuzes voor een nieuwe vloer in de woonkamer, de schoonheid van de Trompetboom, noodzakelijke gereedschappen voor een succesvolle verbouwing, tot effectieve methoden voor ongediertebestrijding. Geen enkel onderwerp schuwt Marcel.

Artikelen: 104