Wat is jouw woning waard…?

Ga je je huis verkopen dan is de eerste vraag die je stelt: Wat is mijn woning waard? Maar hoe kom je hier nu achter. Een afspraak maken met een makelaar is het meest voor de hand liggend. Maar ik wil het NU weten… Dan hebben wij een geweldige tool voor je waarmee je razendsnel en gratis een indicatie kunt krijgen van de waarde van je woning.

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Bij iedere koopwoning op Huislijn.nl staat de tool “Wat is jouw woning waard?” Deze tool is voor Huislijn.nl bezoekers geheel gratis. Dus zoek een willekeurige woning op Huislijn.nl en gebruik de tool. Op een leuke manier weet je binnen paar tellen wat de waarde van je huis is.

 

Ik wil precies de waarde weten

Wil je precies de waarde van je huis weten dan heb je natuurlijk de expertise nodig van een makelaar. Via de Tool kan je direct contact opnemen met een makelaar uit je buurt.

wat is jouw woning waard
Bij iedere woning op Huislijn.nl staat bovenstaande afbeelding. Zoek een woning op en klik op de afbeelding.
Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 223