Aan het woord: Hennie Nobel van Nobel Homes

Voor huislijn.nl schrijft Hennie Nobel regelmatig over de laatste trends, opvallende woningen die ze online gevonden heeft en leuke anekdotes over haar carrière in de interieurbranche.

Ze deelt veel tips en tricks over het naar jouw smaak inrichten van je huis en vind het onwijs belangrijk dat jij je eigen stempel drukt op je woning; want het is tenslotte jouw Thuis!

Hieronder vertelt ze zelf wat meer over wat haar beweegt op interieurgebied:

Kunstacademie

“Na een start op de kunstacademie heb ik een carrière opgebouwd in de mode en het interieur. In 2015 ben ik mijn onderneming Nobel Homes gestart in interieurontwerp en vastgoedstyling. Sindsdien heb ik mogen werken aan projecten waar ik ontzettend trots op ben; van kleine kleuradviezen tot grote verbouwingen waarbij het pand van vloer tot plafond gerenoveerd werd.

Eerlijke handgemaakte items

Wat voor mij heel belangrijk is dat ik je kan adviseren met merken en producten waar ik echt achter sta. Meubels met een goede kwaliteit-prijsverhouding, mooie ontwerpen en eerlijke handgemaakte items. Voorheen werkte ik voor werkgevers met een eigen assortiment waarbij ik niet altijd het beste voor jou als opdrachtgever persoonlijk kon adviseren. Het moest immers uit het assortiment van de woonwinkel komen waar ik werkte.

Enkele jaren geleden heb ik daarom besloten om volledig als zelfstandig ontwerpster aan de slag te gaan. Waarom? Omdat ik nu als onafhankelijk ontwerpster zelf de merken kan kiezen die bij jou passen en dus veel meer vanuit jouw smaak en voorkeuren kan adviseren.

Opdracht in Bemmel

Wat hebben we nodig

Een goed interieurontwerp maakt van jouw huis een thuis; waar je je geborgen voelt, gasten wil ontvangen, samen herinneringen maakt… waar jij jezelf bent.

Mijn doel is het ontwerpen van een goed doordacht, puur en leefbaar interieur dat is geïnspireerd op jou als individu; met jouw eigen stijl.

Elk nieuw ontwerp benader ik vanuit jouw wensen en vanuit jou als persoon. We kijken verder dan alleen de praktische zaken als ‘wat hebben we nodig’ maar zoeken ook naar een kleuren- en materialenpalet die een reflectie zijn van jouw stijl. Het resultaat is daarom heel persoonlijk op jou toegesneden; een reflectie van wie jij bent en waar jij van houdt.

Lees ook:
De laatste trends op het gebied van stoffering en interieurbekleding

Persoonlijk

Zelf vind ik het heel belangrijk dat we zoeken naar die elementen die jouw interieur maken tot wie jij bent. Dit kan iets zijn uit je persoonlijke verleden, een vintage find of erfstukje, maar ook een gevoel dat een kleur of dessin bij je oproept.

Door goed te luisteren en je persoonlijk te leren kennen vertaal ik dit naar jouw interieur. Het is en blijft zó’n leuk proces om jou en je smaak te vertalen naar een echt welkom thuis!

Inspiratie opdoen?

Naast mijn eigen onderneming bezoek ik graag beurzen, vakdagen en blijf ik opleidingen en trainingen volgen om mijn skills up to date te houden en zelfs nog meer te verdiepen. Verder schrijf ik graag columns en blogs over wat ik allemaal signaleer op interieur- en woongebied.”

Meer lezen over lekker wonen met het ultieme Thuisgevoel? Check daarvoor nobelhomes_interior_design op Insta, Nobel Homes op Pinterest of mijn blogs op wooninfluencers.nl.

Hennie Nobel
Hennie Nobel

Hennie Nobel geeft je graag een inkijkje in haar visie op de interieurwereld en vertelt je regelmatig over alles wat er maar bij komt kijken om van je huis een echt welkom thuis te maken. Voor huislijn.nl schrijft Hennie regelmatig over de laatste trends, opvallende woningen die ze online gevonden heeft en leuke anekdotes over haar carrière in de interieurbranche.

Artikelen: 1