Altijd verkoelende drankjes!

Volgens mij kunnen we stiekem allemaal niet meer wachten op de zomer. Ik in ieder geval niet! Laat die koude dagen maar voor bij gaan zodat we weer snel met een verkoelend drankje op het terras kunnen genieten van de zon.

Ik heb zelf zo’n drie jaar in de bediening en achter de bar gewerkt. De ene dag was soms leuker dan de ander maar in de zomer hangt er toch altijd net een iets andere sfeer. We zijn toch allemaal gelijk vrolijk zodra we in het zonnetje op het terras kunnen zitten? Al helemaal met een koud en verkoelend drankje! En ik kan uit ervaring spreken dat het voor het personeel alleen maar leuker is, als je de ijsblokjes zo uit de machine kan halen en het drankje helemaal compleet kan maken.

ijsblokjes komen altijd van pas

Bij ons was er dus geen Hoshizaki ijsblokjesmachine en ik kan je vertellen, op warme zomerdagen of op lange avonden wanneer er een feestje plaats vindt, kan het de werkstress wel wat verlichten. Ik heb het wel over de zomer maar in de winter komen ze natuurlijk ook van pas om bepaalde gerechten koel te houden. Want niet alleen bij een lekkere (zomerse) cocktail komen ze van pas, maar ook bij een glaasje sterke drank, een heerlijke ijskoffie of in de champagne- of wijnkoeler. Stiekem hebben we ze meer nodig bij een avondje gezelligheid dan we denken.

zomer wespennest

Tegenwoordig ben ik ook alweer een paar jaar niet meer werkzaam in de horeca en stiekem kan ik er best van genieten. Neemt niet weg dat ik het horecapersoneel alleen maar meer waardeer. Het kan af en toe hard werken zijn.

De keuze voor een ijsblokjesmachine

Misschien lees je dit en ben je eigenaar van een eigen horecabedrijf of ben je werkzaam binnen de horeca en twijfel je nog over een professionele ijsblokjesmaker. Wellicht kan je een beetje helpen bij je keuze aangezien er wel een paar belangrijke punten zijn waar je rekening mee moet houden. Er zijn zoveel verschillende soorten en formaten dat ik kan begrijpen dat je door het bos de bomen niet meer kunt zien.

Tegenwoordig zijn de prijzen ook nog eens zo duur dat je de overweging wellicht maar even achter wegen hebt gelaten. Maar ook daar wordt tegenwoordig rekening mee gehouden. We willen allemaal kwalitatief het allerbeste voor onze gasten en de Hoshizaki ijsblokjesmachine is zo ontworpen dat alle belangrijke punten in één keer worden samengevoegd. Hygiëne als prioriteit, ijsblokjes gemaakt van drinkwater en de machines lopen ook nog eens voor op het gebied van innovatie en consistente kwaliteit. De aller hoogste kwaliteit gegarandeerd voor jouw gasten.

Lees ook: Mijn visie op wonen: geïnspireerd door de natuur en Feng Shui

Één keer investeren en je kan er een hele lange tijd mee vooruit! Jij blij en jouw personeel blij. Op lange termijn ook nog eens voordeliger dan dat je steeds zakken ijsblokjes koopt.

Daphne Frijters
Daphne Frijters

Hi! Ik ben Daphne en eigenaresse van ‘Designed by DAPHNE’. Of je nou een nieuwe woning gaat bouwen, net gaat verhuizen of alleen een kamer wilt restylen. Ik denk graag met je mee over alles wat erbij komt kijken tijdens de inrichting van je huis. Het gaat mij niet om het commerciële plaatje, ik vind het belangrijk dat jouw persoonlijkheid terugkomt in je interieur. Samen maken we van jouw huis een écht thuis! Meer informatie is te vinden op mijn Instagram @designedbydaphne en website www.designedbydaphne.nl waar ook mijn eigen webshop met woonaccessoires te vinden is.

Artikelen: 5