Geef jouw radiatoren vandaag nog een upgrade

Als het aankomt op het verduurzamen van je woning, ben je altijd op zoek naar handige manieren om daar slim mee om te gaan. Heb je al een keer goed gekeken naar de kosten van de radiatoren? Dit is namelijk één van de vele voorbeelden waar woningeigenaren niet meteen aan denken. Maak je je hier geen zorgen over. In dit artikel maak je kennis met verschillende tips die erg makkelijk toe te passen zijn bij jou in huis. Lees daarom vooral verder en ontdek de vele mogelijkheden!

Tot wel 22% besparen op je gasverbruik met een radiator ventilator

De maandelijkse kosten op het gebied van gas, is natuurlijk één van de grootste kostenposten waar je in het dagelijks leven mee te maken hebt. Niets is dan zo fijn dat je hierop kunt besparen. Een erg weloverwogen keuze is om een radiator ventilator in huis te halen. Heb je dit model eenmaal geïnstalleerd bij jou in huis? Dan kun je tot wel 22% besparen op je gasverbruik, omdat er op een slimme manier gebruik wordt gemaakt van de warme lucht in de ruimte. Op het moment dat de temperatuur van je radiator boven de 33 graden komt, gaat de radiator ventilator aan het werk. 

warmte in je huis

Een slimme radiatorknop werkt erg makkelijk samen met je smart home systeem

Een andere goede investering, waar je ongetwijfeld veel profijt aan beleeft, is een slimme radiatorknop. Het grootste voordeel? Je kunt ruimtes in huis apart van elkaar verwarmen en een radiatorknop werkt ook nog eens erg makkelijk samen met vrijwel ieder smart home systeem. Zelfs als je bijvoorbeeld geniet van de fijne warmte van de houtkachel in de woonkamer, kan de studeerkamer apart op worden verwarmd. Beter kan het dus haast niet!

Je koopt deze producten én meer bij een online specialist

Het is nu dus de hoogste tijd om te investeren in een beter klimaat in huis én zo te besparen op je maandelijkse kosten. Bovengenoemde producten en andere slimme producten, koop je eenvoudig en snel bij een online specialist. De installatie heb je in veel gevallen binnen een paar minuten al gedaan, waardoor je dus geen hulp in hoeft te schakelen van een monteur. Heb je toch vragen over de installatie of wil je weten wat voor producten het investeren waard zijn? Een online specialist voorziet je altijd van meer informatie en een passend advies voor jouw eigen woning.

Meest gelezen:
Tips om je nieuwe woning in te richten
Bespaar energie tijdens de koude dagen

Jordi Kuijlenburg
Jordi Kuijlenburg

Ik ben Jordi en werk bij Happy Horizon. Met plezier deel ik regelmatig artikelen over wonen op Huislijn.nl. Het platform biedt ons een uitstekende gelegenheid om mensen te bereiken die zich interesseren voor wonen, of het nu gaat om het kopen van een nieuw huis of een verbouwing. Geniet van het lezen van mijn blogs op Huislijn.nl!

Artikelen: 123