De leukste bedankjes om te geven op jouw bruiloft

Jullie gaan trouwen! De grote dag is gepland en inmiddels ben je druk bezig met de voorbereidingen. Er komt stiekem behoorlijk wat kijken bij het organiseren van een bruiloft. Je wil natuurlijk wel dat de dag helemaal naar wens verloopt. Om te beginnen zal je op zoek moeten naar een locatie, fotograaf en DJ. Daarnaast komt er natuurlijk nog veel meer kijken bij het organiseren van een bruiloft. Een klein, maar oh zo belangrijk element van jouw bruiloft zijn de bedankjes. De gasten die je uitnodigt voor jouw bruiloft zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor jou en je partner. Het is daarom leuk om ze op een bijzondere manier te bedanken voor het bijwonen van jullie speciale dag. Gelukkig zijn er genoeg leuke mogelijkheden wanneer het aankomt op bedankjes. Wij zetten de leukste bedankjes om te geven op jouw bruiloft op een rij.

Gepersonaliseerde items

Super persoonlijk & origineel. Het laten maken van gepersonaliseerde items. Je kunt hierbij kiezen voor ontzettend veel verschillende mogelijkheden zoals het personaliseren van een een shotglaasje met jullie naam & trouwdatum erop. Maar wat ook een ontzettend leuk idee is, is een gepersonaliseerde sleutelhanger. Je kunt de sleutelhangers graveren met de trouwdatum en/of jullie namen. Het leuke aan het geven van een gepersonaliseerde sleutelhanger is dat deze ook echt gebruikt kan worden. Shotglaasje zijn leuk, maar hoe vaak worden deze in de praktijk gebruikt? Waarschijnlijk eindigen ze bij iedereen ergens in een keukenkastje. Een sleutelhanger wordt aan de sleutelbos gehangen en zien de gasten dus nog dagelijks voorbij komen.

‘grappige’ bedankjes

Hou jij wel van een grapje? Dan zijn er ontzettend veel bedankjes met humor te bedenken. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan katerwater; een flesje water met een paracetamol erbij. Altijd fijn de dag na een leuk feestje! Maar zo zijn er ook ontzettend veel leuke woordspelingen waarmee je een grappig bedankje kunt maken. Een leuk voorbeeld is; mint to be, waarbij je een rolletje pepermunt geeft. En zo zijn er nog genoeg leuke  woordspelingen te bedenken waar je iets leuks & origineels mee kan maken.

Een bedank doosje

veilig huis

Een bedank doosje is ontzettend leuk. Je kunt dit doosje namelijk vullen met iets wat helemaal bij jullie past. Zijn jullie beide gek op chocolade, stop er dan een lekkere chocolade verrassing in. Houden jullie van ontspannen? Stop er dan een lekker zeepje of bruisbal in. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het in een bedank doosje stoppen. De doosjes kun je natuurlijk helemaal persoonlijk maken met jullie naam en trouwdatum erop. Super leuk!

Veel gelezen:
Een nieuw huis!

Een proost op het bruidspaar

Ook een heel leuk idee! Een proost op het bruidspaar. Je kunt dit natuurlijk invullen hoe jij het wil. Zo kun je bijvoorbeeld blanco shot flesjes bestellen waar je een gepersonaliseerde sticker op plakt. De flesjes kun je vervolgens vullen met jullie favoriete shotje. Zijn jullie meer bierdrinkers? Denk dan eens aan een gepersonaliseerd bierflesje. Leuk om te geven en vast en zeker dat je gasten zodra ze thuis zijn ook ‘gebruik’ zullen maken van jullie bedankjes!

Wat vind jij het leukste bedankjes om te geven op jouw bruiloft? 

Julia Van der Klavers
Julia Van der Klavers
Artikelen: 60