Mobiele telefoons en bijbehorende accessoires

Zeg eens eerlijk: hoeveel telefoons heb jij in de avond thuis aan de oplader liggen? Tegenwoordig kunnen we toch niet meer zonder! We appen, mailen, houden het aantal stappen bij en natuurlijk bellen we ermee. Iedereen is bereikbaar en we kunnen precies traceren waar de ander zich bevindt. Ook bedienen we er de gordijnen, het alarm, de verwarming en alle andere zaken in huis mee, desgewenst op afstand. Ideaal! Het is dus wel duidelijk: de telefoon is een belangrijk onderdeel van onze dag. Reden des te meer om te zorgen dat alles optimaal werkt en het er een beetje leuk uitziet. Daar zijn gelukkig meer dan voldoende telefoon accessoires voor te koop.

De beste oplader voor de telefoon

Bij ons thuis staat een piano. Als kind heb ik pianoles gehad en mocht het wenselijk zijn dan kan ik nog steeds aardig goed het eerste gedeelte van de Für Elise ten gehore brengen. Eerlijk is eerlijk, er wordt nauwelijks meer op gespeeld. Eigenlijk heeft de piano dus niet echt een functie meer, maar we zien het als een mooi meubelstuk. En dat het handig is, blijkt keer op keer in de avond als het tijd is om de telefoons op te laden. Alle mobiele devices liggen op de piano netjes zij aan zij. De een gebruikt een draadloze oplader, de ander heeft een snellader en ook de gewone oplader met een snoertje ontbreekt niet. Bovendien ligt er altijd wel een powerbank aan het stopcontact voor noodgevallen. Een wirwar van verschillende draadjes en stekkers wordt het niet omdat alles redelijk geordend bij elkaar ligt. En daar word ik blij van want misschien zijn de telefoons onmisbaar, het moet wel een beetje netjes blijven in huis, nietwaar?

Het mooiste hoesje voor je telefoon

mobiel - smartphone renoveren

Zo ben ik ook fan van leuke telefoonhoesjes. Dat heeft meerdere redenen:

  1. Je telefoon is gemakkelijk te herkennen tussen alle andere telefoons. Dat wil zeggen, als je kiest voor een versie met een afbeelding, structuur of voor een leuk kleurtje.
  • Het hoesje is een soort weerspiegeling van jouw leven. Het laat zien of je houdt van orde en netheid (de wallet met ruimte voor pasjes) of graag foto’s maakt (met een popsocket op de achterzijde) of, net als ik, de telefoon aan een koordje om je nek draagt omdat je ‘m anders steeds kwijt bent of laat vallen.
  • Mooie hoesjes maken je vrolijk. Dit is misschien nog wel de belangrijkste reden om aandacht te besteden aan de keuze van je hoesje. Mijn kinderen kiezen graag voor transparante hoesjes zodat ze om de zoveel tijd zelf met plaatjes een nieuwe achterkant kunnen creëren. Zelf kies ik steevast voor het telefoonhoesje voor de samsung s22 ultra.

En jij? Wat vind jij? Is de telefoon een gebruiksvoorwerp dat het gewoon goed moet doen of is het eveneens een item waarmee je je kunt onderscheiden van de rest. In en buiten huis?

Diane Van Beek
Diane Van Beek

Diane, een ervaren professional in de vastgoedbranche, brengt haar jarenlange expertise als taxateur en HuizenVerkoopExpert naar de wereld van schrijven. Met een passie voor alles wat met wonen te maken heeft, deelt zij haar inzichten en kennis in boeiende artikelen. Diane's schrijfstijl weerspiegelt niet alleen haar kennis van onroerend goed, maar ook haar enthousiasme voor het creëren van informatieve en boeiende blogs over diverse aspecten van wonen. En dat kan variëren van de financiering van je nieuwe woning, de laatste interieurtrends, en het inrichten van je veranda, tot aan het verduurzamen van je woning met zonnepanelen of een warmtepomp, en het inrichten van je slaapkamer of badkamer.

Artikelen: 207