Huislijn.nl genomineerd voor website van het jaar

Dit jaar is Huislijn.nl genomineerd voor website van het jaar. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Maar om te winnen hebben we jouw stem nodig: https://websitevhjaar.nl/vote/huislijnnl/index.html

De nominatie “website van het jaar” komt niet als verrassing, Huislijn.nl is namelijk het afgelopen jaar hard gegroeid. Maandelijks wordt de site door ruim 1 miljoen huizenzoekers bezocht. Omdat Huislijn.nl actuele en complete informatie over de woning presenteert, wordt Huislijn.nl hoog gewaardeerd door huizenzoekers. Vanuit Huislijn.nl kan de huizenzoeker direct contact opnemen met de makelaar waardoor er snel een afspraak gemaakt kan worden voor een bezichtiging. En dat is toch een belangrijke stap om je woning te verkopen.

 

Uniek bezoek Huislijn.nl leidt tot een hogere koopprijs van je woning

Staat je huis niet op Huislijn.nl, vraag je makelaar dan om dit wel te doen. Voor de makelaar is het 1 druk op de knop om jouw woning te plaatsen op Huislijn.nl. Voor de makelaar is dit overigens helemaal gratis. Huislijn.nl hanteert een andere strategie dan de andere huizensites waardoor er op Huislijn.nl uniek bezoek komt. En het principe is eenvoudig: hoe meer mensen je woning vinden, hoe meer bezichtigingen je krijgt en hoe meer biedingen je ontvangt. Met als resultaat een hogere prijs waarvoor jij je woning kunt verkopen.

 

website van het jaar Huislijn

Vanuit je luie stoel door een huis wandelen

Op Huislijn.nl kan je vanuit je luie stoel door een woning lopen. Staat jouw woning te koop en je makelaar heeft een Virtuele Tour, mail deze dan naar info@huislijn.nl. Wij zorgen dan dat deze bij je woning wordt geplaatst. Zeker in de Corona tijd zijn wij enthousiast over deze manier van presenteren en bieden de plaatsing dan ook gratis aan.
Voorbeelden: www.huislijn.nl/3d. Je klikt een woning aan. Vervolgens zie je onder de beschrijving van de woning de Virtuele Tour staan. Veel plezier!

 

Ontdek de buurt waar jij het allerliefst wilt wonen

Een leuke tool op Huislijn.nl is de Buurtscanner. Met de Buurtscanner vindt je de buurt waar jij het allerliefst wilt wonen. Vervolgens zie je woningen staan die in deze buurt te koop staan. Natuurlijk is het ook interessant om te kijken hoe je huidige buurt scoort. Woon jij wel in de juiste buurt of wordt het tijd om te verhuizen? 😊

Nieuwsgierig? Ga dan snel naar: https://buurtscanner.huislijn.nl/

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 204