Nieuw! Wandel vanuit je luie stoel door je droomhuis

Het kan nu echt, vanuit je luie stoel door je droomhuis wandelen. Als enige huizensite biedt Huislijn.nl  de Virtuele Tour aan. Je kunt het vergelijken met Google Streetview maar alleen wandel  je nu door een huis heen.

Met een Virtuele Tour kan je in elke ruimte van de woning even rondneuzen. Zodat je veel beter kan beoordelen of de woning ook wel echt je droomwoning is. Op Huislijn.nl merken wij dat bezoekers het waanzinnig leuk vinden om op deze manier het huis te bekijken.

Dit maakt huizen kijken echt leuk.

De eerste huizen op Huislijn.nl hebben inmiddels een Virtuele Tour, je kunt deze hier bekijken:  Huislijn.nl/Virtuele Tour
Klik vervolgens op een woning en bekijk op de detailpagina het blokje “Loop in 3D door deze woning”.

 

Makelaars plaatsen gratis een Virtuele Tour

Wij vinden het een fantastische tool om het kijken naar huizen nog leuker te maken en roepen dan ook alle makelaars die Virtuele Tours hebben om deze gratis op Huislijn.nl te plaatsen.
Makelaars kunnen via info@huislijn.nl contact met ons opnemen.

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 188