Kopen / Verkopen
Virtuele Bezichtiging

Een huis virtueel bezichtigen (=Corona-proof)

Door de maatregelen rondom het Coronavirus worden makelaars steeds selectiever in het aanbieden van bezichtigingen. Maar waarom zou je naar een huis toe gaan als je ook vanuit je luie stoel door het huis heen kunt lopen…?

 

Virtueel rondwandelen door een huis

Met een Virtuele Bezichtiging loop je als ware door het huis heen. Je kunt naar links, naar rechts, naar onder en naar boven kijken. Omdat je echt iedere kamer en ruimte op je gemak kunt bekijken, krijg je een realistisch beeld van de woning. En… het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Steeds meer makelaars bieden deze service aan. Op Huislijn hebben we nu een paar voorbeelden staan van een Virtuele Bezichtiging, zie: Huislijn.nl/3d (kies een huis en ga vervolgens naar het blok onder de beschrijving van de woning).

 

Kosteloos op Huislijn

Heeft je makelaar een mooie Virtuele Bezichtiging van je huis gemaakt, dan plaatsen wij deze kosteloos bij je huis. Mail je Virtuele Bezichtiging naar: info@huislijn.nl.

Uiteraard moet je woning wel op Huislijn staan. Staat je woning nog niet op Huislijn, vraag dan je makelaar om dit te doen. Een makelaar kan snel en gratis je woning op Huislijn.nl plaatsen. Al 2.500  makelaars doen dit met veel succes.

 

Ook video

Naast een Virtuele Bezichtiging kan je natuurlijk ook een toffe video van je huis laten maken en ook deze plaatsen wij kosteloos bij je huis . Mail je video naar: info@huislijn.nl

In deze tijd waarbij je zeer selectief moet zijn met live contacten, bieden wij graag alternatieven aan om het verkopen van je huis zo goed mogelijk te begeleiden.

 

 

 

Tip! Benieuwd waar jij het liefst wilt wonen? Check het met de Buurtscanner

 

 

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Kopen / Verkopen

Facebook Comments

Check Also

Tips voor het klussen in je nieuwe huis

De kans dat je je nieuwe huis zo ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl