Huis kopen? Deze huizen staan te koop.

Vele makelaars plaatsen koopwoningen op Huislijn. Huislijn biedt dan ook een mooi overzicht van huizen die te koop staan. Je kan op allerlei manieren zoeken, bijvoorbeeld naar alle huizen die te koop staan in Amsterdam of naar alle huizen met een minimale vraagprijs van € 350.000 in Goes. Natuurlijk kan je ook zoeken op hoekwoningen of villa’s. Op Huislijn.nl kan je allerlei verschillende filters gebruiken om je droomhuis te vinden.

 

Vraag de waarde van je huis op

Sinds kort kan je op Huislijn.nl ook helemaal gratis de waarde van je eigen huis opvragen. En dat is natuurlijk hartstikke handig omdat je dan veel beter weet wat je nieuwe huis mag gaan kosten. Wil je precies de waarde van je huis weten dan adviseer ik je om contact op te nemen met de makelaar. Deze is expert op het gebied van het waarderen van huizen. Goed inzicht in je financiële mogelijkheden is namelijk belangrijk als je op een gegeven moment snel moet schakelen. Dan is het echt fijn als je weet wat je kunt kopen. Vaak is een eerste hypotheekgesprek  gratis en ook de makelaar komt graag bij je langs om de waarde van je huis te bepalen.

 

Huis kopen

Ga je een huis bezichtigen dan is het goed om te weten dat de makelaar de belangen behartigt van de verkopende partij. Ga goed voorbereid op pad, durf kritische vragen te stellen en laat je niet te snel positief beïnvloeden. Een eigen makelaar meenemen is dan ook niet zo’n gek idee. Hij of zij komt namelijk op voor jouw belangen en weet precies waar die op moeten letten als je een huis gaat kopen en vaak zijn het ook nog eens keigoede onderhandelaars.

 

Starter

Ben je een starter op de huizenmarkt dan heb je het waarschijnlijk niet gemakkelijk. Ondanks de lage hypotheekrente zal het niet eenvoudig zijn om een huis te kopen. Het afsluiten van een starterslening kan in sommige gevallen een oplossing zijn. In dit blog lees je meer over: “een huis kopen als je starter bent”.

Ga je een huis kopen lees dan ook de blog van vastgoedspecialist Diane van Beek, zij geeft je handige tips.

Een trend in de huizenmarkt is verduurzaming. Maar hoe betaal je nu een “duurzaam huis”? Chi-Ming Chan van de SNS Bank schreef hier een interessant artikel over.

Een huis kopen is hartstikke leuk maar ook ontzettend spannend. Ga vooral heerlijk grasduinen door het huizenaanbod op Huislijn.nl, maar als denkt je droomhuis gevonden te hebben, laat je dan goed informeren.

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 204