Vind en vergelijk scholen in je buurt

Ben je op zoek naar een ander huis dan is niet alleen het huis belangrijk. Maar juist ook de omgeving waar je komt te wonen. Ga je verhuizen maak dan een top 5 lijstje met de voor jouw belangrijkste voorzieningen. Dit is een handig hulpmiddel om niets over het hoofd te zien. Heb je kinderen dan staat waarschijnlijk “scholen” op de eerste plaats. Niet alleen de afstand naar de school is belangrijk maar juist ook de kwaliteit en de identiteit. Gaat mijn kind het wel naar zijn of haar zin krijgen? Maar hoe kom je hier nu achter.

Wij tonen alle scholen in jouw buurt

Op Huislijn.nl vind je heel veel informatie over het huis zelf, maar ook over de belangrijkste voorzieningen zoals winkels, treinstation en zorg. Alleen echt waardevolle informatie over scholen in de omgeving ontbrak nog. En juist dit vinden veel bezoekers van Huislijn.nl belangrijk. Daarom hebben we in samenspraak met PO-Raad besloten om alle informatie over scholen te tonen op Huislijn.nl.

Scholen vergelijken

Op Huislijn.nl vind je nu belangrijke informatie over basisscholen in jouw buurt. Je leest wat een school doet voor goed onderwijs en je kunt heel makkelijk een aantal scholen met elkaar vergelijken. Handig wanneer je een school moet kiezen voor je zoon of dochter. Want ieder kind is anders en je zoekt een school waar je kind blij van wordt. De scholen geven hier ook zelf een toelichting op de cijfers en resultaten. Zo krijg je een betrouwbaar en compleet beeld van de school.

via Huislijn.nl kan je gemakkelijk scholen vergelijken en beoordelen

Nieuwsgierig…?

Deze tool “Scholen op de kaart” vind je bij iedere woning op Huislijn.nl. Als je je droomhuis hebt gevonden dan scroll naar je beneden en kom je vanzelf het blok tegen met “Scholen op de kaart”.

scholen op de kaart
Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 162