Diversen
Huizen mail

Altijd als eerste, de nieuwste huizen …

Wil je altijd als eerste de nieuwste koop- en of huurwoningen gratis in je mailbox. Maak dan nu een Huislijn account aan.

Aanmelden

De gratis zoekservice is supermakkelijk aan te maken. Op de homepage van www.huislijn.nl vul je in waar je wilt gaan wonen. Vervolgens krijg je al het woonaanbod te zien. Op deze pagina kan je nog allerlei filters aanzetten zodat alleen die huizen worden getoond waar je echt interesse in hebt. Wil je in het vervolg direct weten wanneer er een huis op de markt komt die hier aan voldoet, klik dan bovenaan de pagina op de button “Bewaar deze zoekopdracht” of “Bewaren” (mobiele website).

huizenmail

Iedere dag een huizenmail…?

Je mag zelf bepalen hoe vaak je de mail ontvangt met jouw favoriete nieuwe huizen. Als je kiest voor iedere dag dan ontvang je altijd direct een mail als er een huis voldoet aan jouw zoekopdracht. Zijn er op een dag geen nieuwe huizen dan ontvang je uiteraard ook geen mail van Huislijn.nl. Heb je jouw droomhuis gevonden dan meld je je weer heel eenvoudig af.

Gebruik filters voor de perfecte match

Bovenaan de resultatenpagina staan diverse filters die je kunt gebruiken om snel je favoriete huis te vinden. Klik je linksboven op de button “Filters” dan heb je de keuze uit nog veel meer mogelijkheden.

Aanmelden gratis zoekservice
Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Diversen

Facebook Comments

Check Also

Gekte op de woningmarkt. Huizenprijzen blijven stijgen

Er heerst gekte op de woningmarkt. Het ene ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl