Recordaantal bezoekers op Huislijn.nl

In januari hebben wij een recordaantal bezoekers op Huislijn.nl mogen verwelkomen. Ook het aantal aanvragen voor bezichtigingen is fors toegenomen. Makelaarsland – de grootste makelaar van Nederland – ziet dit ook terug in haar cijfers. In januari hebben zij ruim 200.000 aanvragen ontvangen van huizenzoekers die een huis willen bezichtigen.

Lage hypotheekrente

Ondanks wijzigingen in de wet en de nieuwe hypotheeknormen, verwacht Makelaarsland niet dat dit invloed heeft op het vertrouwen. De lage hypotheekrente in combinatie met de verwachting
dat de prijzen van huizen gaan stijgen, zal leiden tot meer verkoop. Wel wijzen zij er op dat er grote regionale verschillen zijn.

Bezoekers op Huislijn.nl

Buurtscanner

Huislijn.nl behoort tot de grootste huizensites van Nederland. Ruim 2.000 makelaars plaatsen het woningaanbod op Huislijn.nl. Op Huislijn kunnen bezoekers zoeken naar koop-, huur, nieuwbouw- en recreatiewoningen. Een leuke voor bezoekers is de De Buurtscanner. Via De Buurtscanner kan zien welke wijk het beste voldoet en jouw woonwensen. Voor de een zijn scholen belangrijk maar voor de ander heeft bijvoorbeeld zorg een hoge prioriteit. Jij geeft aan wat je belangrijk vindt en minder belangrijk zodat de tool kan zoeken naar jouw perfect buurt om in te wonen.

Ronald Barends
Ronald Barends

Ronald Barends is directeur en eigenaar van Huislijn.nl. Met een miljoen bezoekers per maand neemt deze huizensite een belangrijke positie in voor zowel makelaars als huizenzoekers. Door de goede samenwerking met 2.500 makelaars biedt Huislijn.nl een overzichtelijk en actueel aanbod van koop-, nieuwbouw- en huurwoningen.

Artikelen: 206