Kopen / Verkopen

Laat weten dat uw huis te koop staat

Zorg voor likes en retweets

De sociale platformen Facebook en Twitter zijn niet meer weg te denken. Maar gebruik jij Facebook en Twitter als je huis te koop staat?

Heel eenvoudig

Op Huislijn.nl kunt u eenvoudig uw huis op Facebook plaatsen of Twitteren. Ga naar uw huis op Huislijn.nl en klik op de button Facebook “Vind ik leuk” of Twitter. Ook kunt u de url kopiëren van uw woning en deze plakken in uw Facebookpagina . De foto van de woning wordt dan direct geplaatst op uw Facebookpagina. Voeg daarbij een leuke, persoonlijke of opvallende tekst en uw huis is klaar voor de sociale media.

Likes en retweets

Doordat u op deze manier het bericht op Facebook of twitter plaatst, zijn de mensen in uw netwerk eerder geneigd om uw bericht te ‘liken’ en/of te retweeten. En dat is de kracht van sociale media. Zorg dat uw vrienden reageren op uw bericht. Op die manier bereikt u namelijk ook de mensen in het netwerk van uw vrienden. Dit zogenaamde olievlek-effect is wat de sociale media zo sterk maakt: het doorzenden van een bericht naar mensen in je eigen netwerk die het vervolgens naar hun netwerk doorzetten.

Voorbeeld

Een simpel voorbeeld: stel, u heeft 30 vrienden op Facebook. Uw bericht wordt door 10 van uw vrienden ‘geliked’. Hierdoor wordt uw bericht in hun tijdslijn (=persoonlijke pagina) zichtbaar. Als 10 vrienden van uw vrienden dat zien, bereikt u direct al 100 mensen. Als zij het vervolgens ook ‘liken’ wordt het bij 100 mensen voor hun netwerk zichtbaar. Zo zit u al snel aan een paar duizend mensen die uw woning zien. Met de kans dat daar een koper tussen zit voor uw woning.

Let op! Vergeet niet in uw advertentie een link naar uw woning op huislijn.nl te maken. U kunt daarvoor de url gebruiken die bij woning staat in de browser. Want als iemand geïnteresseerd is, moet hij of zij natuurlijk wel alle informatie over de woning kunnen bekijken

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Ronald Barends
Load More In Kopen / Verkopen

Facebook Comments

Check Also

Gekte op de woningmarkt. Huizenprijzen blijven stijgen

Er heerst gekte op de woningmarkt. Het ene ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl