Wooninfluencer Karina over interieurontwerp, kleuradvies en vastgoedstyling

Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Een compleet interieurontwerp voor je woning, tuinschets of ontwerp voor je terras, kleuradvies, vastgoedstyling wanneer je je huis gaat verkopen, of wil je gewoon  handige tips voor een make over van je slaapkamer of  zal ik je laten zien hoe planten en bloemen de kers op de taart zijn van een styling?

Met een minimaal budget maximale creativiteit

Als je mij inschakelt ga ik ontzettend mijn best doen om voor jou (en met jou) je wensen te vertalen naar een juiste sfeer passend bij de ruimte, ook met een minimaal budget is er altijd wel een creatieve oplossing te bedenken.

Interieurontwerp voor de particulier  en zakelijke markt

  • Interieuradvies/ontwerp
  • Tuinontwerp/advies
  • Home make over
  • Verkoop/vastgoedstyling
  • Eventstyling/themastyling
  • Bloem/groenstyling/kerststyling
  • Blogs/woonartikelen schrijven
Wooninfluencer Karina Dorrestijn
Wooninfluencer Karina Dorrestijn

Groen zorgt voor woonplezier

Een interieurontwerp is voor mij niet compleet zonder “levend” groen, ik probeer altijd een totaalplaatje af te leveren en klanten te laten inzien hoeveel een paar goeie planten of mooi boeket doet voor je woonplezier.

Groen is niet meer weg te denken in het interieur, of je nu je (thuis)werkplek, je woonkamer of slaapkamer neemt, planten kunnen altijd en bijna overal!

Bij het (laten) maken van een interieurontwerp zijn planten vaak de sluitpost, met nog wat overgebleven budget worden hier en daar wat plantjes aangeschaft. Een gemiste kans, planten gaan juist heel goed samen bij het bepalen van stijl en sfeer, dit zou voor het beste resultaat al vrij vroeg moeten worden meegenomen in een interieur ontwerp.

Ook het kiezen van bijpassende potterie is een bepalende factor van het totaalplaatje.

Groenstyling gaat verder dan een mooie plant uitkiezen

Groenstyling is een vak apart, het gaat veel verder dan bepalen of een plant leuk staat . Naast het feit dat planten hartstikke decoratief zijn en een luchtzuiverende werking hebben zijn er nog meer voordelen onder andere: het verbeterd de akoestiek aanzienlijk, werkt ontspannend en wat dacht je van een natuurlijk kamerscherm of tegen inkijk? Groenstyling gaat verder dan een mooie plant en pot uitkiezen, een goed uitgedacht plan met tips over de verzorging van planten, wat past bij de bewoners, de beste standplaats en het combineren van de juiste plantensoorten zijn een belangrijk onderdeel van het totaalplan.

Wooninfluencer Karina Dorrestijn

Bij Dorresteijn Stylingstudio kunnen we met veel verstand van planten en groenstyling een goed onderbouwd plantenplan neerzetten, weten we precies welke soort en stijl plant/pot combinatie het best tot zijn recht komt in jouw woon/werkomgeving zodat de planten niet alleen een kers op de taart zijn maar ook echt een statement maken in een ruimte.

Lees ook:
Ontdek hoe Wooninfluencer Lizzy Interieur Make-overs adviseert voor zowel consumenten als bedrijven

Advies op maat

Wil je graag een advies op maat? De werkwijze is als volgt; we leggen contact via telefoon, app of mail en ik stuur wat vragenlijsten door, zo kan ik mij alvast goed voorbereiden en plannen we een eerste gesprek in, hier kunnen we dan een uurtje sparren over de ingevulde lijsten, ter plekke al wat tips en ideeën overbrengen, hierna krijg je de keuze of je genoeg hebt aan dat ene adviesgesprek of dat je graag een uitgewerkt plan wilt. Uiteraard krijg je van te voren de tarieven door, ik houd namelijk van transparantie. Wil je graag kennismaken met Karina of liever nog even rondkijken en inspiratie opdoen? Op Instagram en mijn diverse websites vind je nog meer info.

Karina Dorrestijn
Karina Dorrestijn

Over Karina:
Werkt al meer dan 20 jaar als groen en interieur professional. Naast interieurstyling helpt Karina je ook graag een handje je huis tot leven te brengen met planten en bloemen, de kers op de taart, groen is een ondergeschoven kindje en wordt vaak als sluitpost nog even meegenomen, een gemiste kans, planten doen zoveel voor je huis!
Een huis (en uiteraard je tuin) wordt juist persoonlijk door naast er veel eigenheid in aan te brengen zeker ook planten een prominente rol te laten spelen. Door soms een beetje van het (tuin)pad af te wijken, geeft dit een nog spannender geheel. Met de juiste planten kun je echt een statement maken. Kies potten en/of manden in de juiste stijl en sfeer erbij en maak zo ook van jouw huis een stijlvolle groene oase.
Eigenheid in je leefomgeving zorgt ervoor dat je je echt thuis voelt en het fijn vindt om in je eigen huis te zijn. Zeg nou zelf, een kastje of schilderij met een (familie)geschiedenis is zoveel leuker dan een kant en klaar setje van de standaard winkel. De kunst is een combinatie maken, van oud en nieuw, strak en retro, exclusief en low budget, dat maakt een inrichting persoonlijk en eigen, zolang jij je er maar goed bij voelt en er blij van wordt.
Vergeet vooral ook niet het groen en je weet; Kan niet bestaat niet vindt Karina, voor ieder interieur zijn geschikte planten te vinden en zelfs mensen die bij wijze van spreken een plastic cactus nog om zeep helpen kunnen op advies van Karina een plant vinden die met minimale verzorging wegkomt. Enthousiast geworden? Of liever nog even kijken wie Karina is? Je kunt haar zoal kennen van diverse woonartikelen en blogs of van o.a; SBS6 Huis te koop als interieurstyliste, kleurexpert voor Histor en Flexa, Styliste voor Karwei.

Artikelen: 1