Ontdek hoe Wooninfluencer Lizzy Interieur Make-overs adviseert voor zowel consumenten als bedrijven

Bij jou thuis:

Ga je verbouwen, verhuizen of wil je je huidige interieur een nieuwe look & feel geven? Ik kom voor interieur- en kleuradvies bij jou thuis. Samen met jou ga ik op zoek naar de juiste kleuren, materialen en meubels om per ruimte de perfecte sfeer te creëren. Om bij het juiste gevoel uit te komen, bespreken we samen wat de wensen en behoeften zijn en door interieur en kleuradvies aan huis, kan ik direct ervaren wat de ruimte nodig heeft.

Heb je liever alles digitaal? Bijvoorbeeld omdat je de sleutel van je nieuwe huis nog niet in handen hebt. Dan kunnen we aan de hand van videobellen, filmpjes en foto’s ook tot het gewenste resultaat komen.

Wooninfluencer Lizzy Baart

Interieurstyling advies

Vind je het lastig om bepaalde keuzes te maken in jouw interieur, of weet je niet hoe je de ruimte sfeervol moet maken? Met de juiste kleur(en) accessoires, materialen en meubels maak ik elke gewenste ruimte huiselijk en sfeervol in de stijl die bij jou past.

Kleuradvies

De meeste consumenten vinden het moeilijk om een definitieve keuze te maken voor de juiste kleur(en) in hun woning. Gelukkig durven steeds meer mensen af te stappen van ‘we doen alle wanden maar wit’ en durft men meer te spelen met kleur. Welke basiskleur moet het worden, welke kleuren passen er wel of juist niet bij elkaar en hoe maak je de ruimte sfeervol maar toch rustig?

Wooninfluencer Lizzy Baart

Ik help je antwoorden te vinden op deze vragen. Kleuren doen enorm veel en kunnen een ruimte écht afmaken. De regel 60-30-10 zal daarom altijd meegenomen worden in het advies!

Voor de ondernemer:

Ben jij als ondernemer op zoek naar een helpende hand in de horeca of heb je een evenement dat gestyled moet worden? Met mijn horeca achtergrond en ervaring in de styling branche kan ik jouw klus uit handen nemen.

Horeca-event styling

Ben je als eventstylist op zoek naar een helpende hand die weet hoe de horecawereld werkt? Ik sta voor je klaar. Ervaren, pro-actief, creatief en behulpzaam kan ik jou ondersteunen tijdens de hectische voorbereiding van events.

Horeca inhuur

Ben je als horecaondernemer op zoek naar een helpende hand die weet hoe de horecawereld werkt? Lizz Horeca en Living helpt je graag uit de brand. Of het nu gaat om hulp in de bediening, het aansturen van horecateams of structuur aanbrengen; ik klaar jouw klus. 

Lees ook: Feng Shui & huis adviseur Linda over verbinding

Horeca-event styling en inhuur horeca

Na het stylen en neerzetten van een horeca-event, moeten de horecawerkzaamheden ook uitgevoerd worden. Denk hierbij aan gasten ontvangen, F&B werkzaamheden uitvoeren en het begeleiden van het horeca-event. Lizz Horeca en Living weet hoe het complete plaatje eruit moet zien en staat daarom klaar om jou het gehele event bij te staan; zowel voor als achter de schermen!

Lizzy Baart
Lizzy Baart

Mijn naam is Lizzy en ik woon aan het prachtige bos en duinrand van Castricum. Naast mijn jarenlange horeca carrière, heb ik altijd een grote liefde gehad voor kleur en interieur. Na diverse stylingklussen aan huis ben ik een studie tot interieurstyliste gaan volgen.

Begin 2020 heb ik een sabbatical genomen om mijn droom van een wereldreis werkelijkheid te maken. Van Bali naar Singapore, Thailand, Vietnam en terug naar Bali heb ik een fantastische reis gemaakt. Tijdens deze reis is het idee ontstaan om mijn bedrijf Lizz Horeca & Living op te richten.

De stijl die bij mij past beschrijf ik als warm, kleurrijk en klassiek. Zodra de basis rustig is, is voor mij geen kleur te gek! Door verschillende materialen en kleuren te combineren, ontstaan de leukste creaties. Ik pluk mijn inspiratie overal vandaan waar ik ben geweest!

Artikelen: 1