Feng Shui & huis adviseur Linda over verbinding

Hi, ik ben Linda. Ik ben Feng Shui & huis adviseur en verbind mens en huis met elkaar. Op een moderne manier pas ik de eeuwenoude Feng Shui filosofie toe. Ik ben dol op interieur, maar kijk graag verder dan alleen het mooie plaatje. Voorbij de laatste woontrends en interieurstyling. Ik kijk naar jou als persoon, waar word jij blij van en wat past bij jou (en je gezin of partner). Niet regide of met hocus-pocus dingen. Nee, gewoon met beide benen op de grond.

Eeuwenoude Chinese filosofie

Feng Shui is een eeuwenoude Chinese filosofie gebaseerd op de relatie tussen de mens en zijn/haar omgeving. Met Feng Shui analyseer je, middels de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water), de energie in jouw woon- en/of werkomgeving en het geeft je handvatten om harmonie en balans in huis (of kantoor) te brengen.

Middels veranderingen als bijvoorbeeld een andere kleur op de muur, een leuk behangetje, een tof kunstwerk, de bank op een andere plek of het gebruik van verschillende materialen, krijgt jouw huis een booster en zo ontstaat er nieuwe energie, wat inspireert en voor nieuwe impulsen zorgt.

Feng Shui

Wat is de juiste plek?

Een ruimte heeft je namelijk zoveel te vertellen; de indeling, inrichting, meubels, kleuren, vormen en spullen dragen allemaal bij aan hoe je een ruimte beleeft. Onbewust voel je van alles. Met Feng Shui geef je hier woorden aan. Waarom is het lastig om te koken in een zwarte keuken? Hoe komt het toch dat je niet lekker slaapt in een slaapkamer vol met spullen? Een woonkamer met alleen maar rustige kleuren, krijg je hier energie van? Een jungleprint behang op de slaapkamer van je kind, is dat een nou wel een goed idee? Wat is de juiste plek voor mijn bed in de slaapkamer? Planten in een werkkamer, werkt dit inspirerend of juist niet? Het is zo mooi om hier woorden aan te kunnen geven en een ruimte voor je te laten werken.

Feng Shui: uitnodigend, gebalanceerd en harmonieus

Een huis (of werkomgeving) waar Feng Shui is toegepast voelt uitnodigend, gebalanceerd en harmonieus aan. Het bied je rust, comfort en geborgenheid. Een huis wat staat, een stevige fundering wat jou ondersteund in je dagelijks leven.

Feng Shui

Je huis is je basis, jouw oplaadpunt. Voor velen is thuis de enige plek waar je volledig jezelf kan zijn. Hoe fijn zou het zijn om iedere dag thuis te kunnen komen in een oase van rust, alsof er een warme deken over je heen valt. Een omgeving die bijdraagt aan jouw welzijn, succes en geluk, dat wil toch iedereen!

Lees ook: Wooninfluencer Milou over interieur en styling

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van harmonie en balans in huis en kantoor en bied op maat advies en geef workshops. Met passie en plezier schrijf ik blogs en deel ik praktische tips over bewust wonen. Ik hoop je hiermee te inspireren en helpen met het zetten van de eerste stappen naar een persoonlijk interieur, een warm en gezellig huis, een krachtplek die voedt en waar jij echt thuis mag komen.

Voor meer inspiratie kijk op: Bitterzoetfengshui.nl

Linda Oomsen
Linda Oomsen

Hey! Mijn naam is Linda. Als gediplomeerd Feng Shui specialist help ik mensen met het bewust en effectief inrichten van hun huis of werkruimte. Ik verbind huis en mens met elkaar, zodat je huis je leven ondersteunt.

Je huis is je basis, jouw oplaadpunt. De indeling, inrichting, meubels, kleuren, vormen en spullen dragen allemaal bij aan hoe je een ruimte beleeft. Dit doe je vaak onbewust. Feng Shui helpt je om woorden te geven aan wat je voelt. Bijvoorbeeld die ene kamer waar je niet graag komt, rommel wat zich daardoor ophoopt. Je hebt slaapproblemen of je ervaart veel onrust, maar je begrijpt niet waarom.

In een fijn huis gaat het om balans in gebruik van de juiste kleuren, vormen en materialen in de verschillende ruimtes in huis. Iedere ruimte heeft een andere dynamiek. Door je huis met hulp van de Feng Shui filosofie in te richten ontstaat er een heerlijk persoonlijk thuis wat jou ondersteunt in je dagelijks leven.

Ik ben gespecialiseerd in het creëren van harmonie en balans in huis (en kantoor) en geef uitgebreid advies en workshops. Met veel passie schrijf ik blogs en deel ik tips op @bitterzoetfengshui

Artikelen: 1