Wooninfluencer Milou over interieur en styling

Hi! Even voorstellen: ik ben Milou, 35 jaar en ik woon met mijn gezin in Zuid-Limburg op huisnummer 32.  Dit is dan ook, heel toepasselijk, de naam van mijn account op instagram: www.instagram.com/huis.nummer.32

Wooninfluencer Milou over interieur en styling

Eigen stijl en smaak

Interieur en styling is iets waar ik me al lange tijd mee bezig hou naast mijn werk.  Van je huis je thuis maken met je eigen stijl en smaak.  

Zodat het echt uniek is en bij jou past. Zoveel mensen, zoveel verschillende woonwensen toch?

Het is vroeger begonnen met veranderen en schuiven met spullen op mijn slaapkamer en zodra ik ging samenwonen kon ik echt aan de slag. Na meerdere keren complimenten te hebben gekregen over hoe gezellig en mooi ons interieur was ben ik een aantal jaar geleden begonnen met het posten over interieur en styling op social media.  Passie voor de creativiteit van het stylen en foto’s maken hiervan was geboren.  

Natuur of koffiemomentje

Ik hou van creativiteit en inspiratie opdoen en dat kan op allerlei manieren: van woonwinkels tot beurzen bezoeken en van een wandeling in de natuur tot een koffiemomentje met een tijdschrift op de bank.  

Wooninfluencer Milou over interieur en styling

Mooie combinaties maken

Het combineren van materialen, stijlen, vormen en texturen, soms de hele boel omgooien, toch die ene muur verven en af en toe een DIY-project. Dat doe ik het liefste.  

Het afgelopen jaar hebben wij een flinke verbouwing aan ons huis gehad waarin ik tijdens het hele proces veel geleerd heb. Hierover kan ik dan ook de nodige tips met jullie delen. 

Als de radartjes draaien

Mijn dienst zal bestaan uit inspiratie en tips over verschillende onderwerpen die met verbouwen, interieur en styling te maken hebben. Dat is waar je over gaat lezen in mijn blogs.  

Naast het stylen van het interieur kan ik ook in het schrijven erover mijn creativiteit kwijt, wat veel voldoening geeft! 

Vaak komt er weer een nieuw idee in mijn hoofd op (die radartjes staan bijna nooit stil), dit werk ik uit om er vervolgens mee aan de slag te gaan. Dan heb ik het geluk dat mijn wederhelft me altijd wel mijn gang laat gaan, of zelfs met een leuke aanvulling komt. Tenslotte wonen we er samen en moet hij het ook mooi vinden. 

Het is leuk als iemand tips vraagt over wat te doen met die lege muur achter de bank of het kleurgebruik in een ruimte. Heerlijk om hierover mee te denken. 

Door het maken van foto’s van ons interieur zie ik hoe onze smaak veranderd is in de loop van de jaren.  

Nieuwsgierig naar andere wooninfluencers?
Hier vind je een overzicht

Waar er eerst meer decoratie stond is het nu minimalistischer en zijn het natuurlijke tinten en materialen die in onze woonkamer de boventoon voeren. Dit zorgt voor sfeer, rust en eenheid.

Op de slaapkamers hebben we juist wel gekozen voor kleur. Kleuren die zorgen voor een warme sfeer. Het juiste kleurgebruik in een ruimte is dan ook heel belangrijk en is vaak iets waar tijd in gaat zitten met beslissen. Daarover zijn dan ook de nodige tips te delen.

Wooninfluencer Milou over interieur en styling

De trends op interieurgebied

Dan zijn er nog de trends op interieurgebied. Heel leuk en interessant om deze te volgen!

Waar je er bij de ene trend wel warm van wordt en dingen meeneemt in je interieur, doe je dat bij de andere trend misschien helemaal niet of maak je er een combinatie van. Dat is nou het mooie van je persoonlijke draai geven eraan. Ik hoop dan ook anderen te kunnen inspireren met mijn blogs, foto’s en Instagram account. 

Dat is voor mij echt win-win! 

Milou Schrans
Milou Schrans

Maak kennis met Milou, een enthousiaste 35-jarige schrijver voor blog.huislijn.nl maar ook voor Wooninfluencers.nl. Samen met haar gezin creëert ze een warm thuis in Zuid-Limburg, op huisnummer 32 - tevens haar inspirerende Instagram-account: www.instagram.com/huis.nummer.32. Ze schrijft graag over allerlei onderwerpen rondom wonen en daarin haar persoonlijke ervaringen.

Artikelen: 1