Persoonlijkheid toevoegen aan je woonkamer

Ben je op zoek naar een manier hoe je je woonkamer persoonlijker kunt maken? Gelukkig zijn daar talloze manieren voor! Persoonlijkheid toevoegen aan je huis kan het namelijk een stuk meer sfeer geven. Wanneer je bijvoorbeeld voor een industriële uitstraling gaat in de woonkamer, kan juist een fotolijstje met een eigen foto of een persoonlijke poster wat sfeer toevoegen. In dit artikel vertellen we je graag meer over hoe je meer persoonlijkheid kunt toevoegen aan je woonkamer.

Fotolijsten met dierbare herinneringen

Je hebt vast voldoende momenten met dierbare mensen om je heen die je hebt vastgelegd door middel van een foto. Hoe vaak gebeurt het dat je deze foto’s niet meer bekijkt? Deze fotomomenten zijn juist leuk om toe te voegen aan je interieur! Er zijn verschillende soorten fotolijsten waaruit je kunt kiezen, zoals een fotolijst 50×70. Dit is het perfecte formaat om een mooie foto in te lijsten. Het bekijken van deze foto’s zal je een warm gevoel van nostalgie geven en je woonkamer persoonlijker maken.

Verschillende posters

Heb jij al posters hangen in je woonkamer? Dit is namelijk een geweldige manier om meer sfeer toe te voegen aan je woonkamer. Je kunt kiezen voor verschillende soorten opdrukken. Zo kun je kiezen voor posters van artiesten waar je graag naar luistert, of een poster met een kunstwerk waar je graag naar kijkt. Er zijn talloze opties. Ben je er nog niet uit waar je een poster zou kunnen bestellen? Overweeg dan het kopen van een poster.

Een galerijmuur met posters en foto’s samen

fotocollage aan muur

Naast het feit dat je posters en foto’s los van elkaar kunt ophangen in de woonkamer, kun je deze ook combineren! Mix en match verschillende groottes, vormen en stijlen van lijsten en posters met elkaar voor een unieke muur die gegarandeerd zal opvallen bij je gasten. Er is niets persoonlijker dan een muur van posters en foto’s gecombineerd.

Lees ook: Tips & tricks voor interieurdesign

Do it Yourself projecten

Als laatste tip om meer sfeer toe te voegen aan je woonkamer, geven we Do it Yourself projecten: ook wel DIY projecten genoemd. DIY projecten zijn projecten die jij zelf hebt gecreëerd. Je kunt een eigen kunstwerk ontwerpen. Je kunt je favoriete citaten op canvas schilderen, een collage maken van foto’s en herinneringen, of zelfs je eigen abstracte kunst maken. Naast het feit dat dit super origineel is, is het ook een manier om je creativiteit te uiten. En ook dit zal je gasten onder de indruk brengen! 

Redactie
Redactie

Blog.huislijn.nl is het contentplatform van de huizenwebsite Huislijn.nl. Huislijn.nl heeft maandelijks 640.000 unieke bezoekers en 6.700 mensen volgen Huislijn.nl op Facebook. Huislijn.nl biedt via haar contentplatform bezoekers interessante content aan over alles rondom wonen. Bijvoorbeeld informatie over het kopen of verkopen van een woning, interieur trends, tuinieren, verbouwen of het verduurzamen van je woning.

Artikelen: 252