Hoe heb jij het onderhoud van jouw cv geregeld? 

Als je een eigen huis bezit, moet je ook zorgen dat het onderhoud aan je woning op tijd wordt uitgevoerd. Daarmee bedoelen we niet alleen dat je je woning goed in de verf zet, maar ook dat je je installaties zoals je verwarming het onderhoud geeft dat het nodig heeft. Heel vaak zien we dat men pas aan het onderhouden van de verwarming denkt wanneer het al te laat is. Op koude dagen vraag je extra veel van je cv-ketel en wanneer deze slecht onderhouden is, zal deze de handdoek in de ringen gooien. Het gevolg: jij zit in de kou terwijl het buiten vriest. Om dat te voorkomen, kun je nu een handige verzekering afsluiten waardoor jouw ketel altijd optimaal onderhouden wordt zonder dat jij er naar om hoeft te kijken.

Een verzekering voor je cv-onderhoud

Een cv-ketel moet goed onderhouden worden. Daarmee voorkom je dat je in de winter in de kou komt te zitten, maar daarnaast voorkomt het ook dat je hoge reparatiekosten moet maken. Het is namelijk veel beter om kleine problemen tijdig op te lossen in plaats van ze uit te laten groeien tot grote problemen die zwaar op je balans gaan drukken. Een goede manier om je van het juiste cv ketel onderhoud te garanderen, is door een verzekering af te sluiten. Bij Univé kun je namelijk je cv-ketel onderhoud verzekeren. Hoe dit zit, leggen wij je graag uit. Je zult zien dat je met deze handige verzekering heel veel problemen kunt voorkomen en veel geld kunt besparen. 

Nooit meer omkijken naar je cv-ketel 

Bij Univé kun je terecht voor Veilig Wonen verzekeringen. Met deze verzekeringen kun je veel onderhoud aan je woning uitbesteden door middel van een onderhoudscontract cv ketel. Dit geldt ook voor je cv-ketelonderhoud. Voor een lage maandpremie komt er jaarlijks een monteur bij je langs om je ketel na te kijken. De eerste keer zal hij de ketel helemaal controleren en in een basisconditie brengen. Deze kosten zijn voor jouw rekening, daarna neemt Univé het van je over. De monteur maakt tijdig een afspraak met je zodat jij dat niet hoeft te onthouden. Vervolgens komt hij langs en zal hij je ketel en je elementen goed nakijken. Mocht het zo zijn dat er gebreken aan het licht komen die niet door de verzekering gedekt worden, dan zal de monteur jou dit zeker laten weten zodat jullie een plan van aanpak kunnen opstellen. Hierdoor voorkom je dat een kleinigheidje een groot probleem wordt.

Huis verduurzamen

Meer van dit? 

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nu denkt: deze verzekering is zo ideaal, ik wil meer. Dat is heel goed mogelijk. De cv-ketelonderhoudverzekering is namelijk slechts een van de opties waaruit je kunt kiezen. Misschien heb je ook wel interesse in het verzekeren van je schoorsteenonderhoud. Je kunt namelijk ook het schoorsteenvegen aan een expert overlaten. Heb jij een hekel aan het reinigen van je dakgoten? Dan is de dakgootreiningenverzekering de moeite van het bekijken waard. Op de site van Univé sluit je je verzekering eenvoudig en snel af.

Redactie
Redactie

Blog.huislijn.nl is het contentplatform van de huizenwebsite Huislijn.nl. Huislijn.nl heeft maandelijks 640.000 unieke bezoekers en 6.700 mensen volgen Huislijn.nl op Facebook. Huislijn.nl biedt via haar contentplatform bezoekers interessante content aan over alles rondom wonen. Bijvoorbeeld informatie over het kopen of verkopen van een woning, interieur trends, tuinieren, verbouwen of het verduurzamen van je woning.

Artikelen: 252