Verstopping? Ontstopping!

Rioolonderhoud is iets dat je wel degelijk serieus moet nemen. Een verstopping ligt namelijk altijd op de loer. Je kunt net te veel etensresten door de gootsteen spoelen, er zijn teveel zeepresten en haren in het doucheputje van je badkamer beland of er zijn te veel bladeren in de dakgoot gewaaid en de boel is verstopt geraakt. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar hoe kom je er nou zo snel mogelijk van af?

 

Vakman inschakelen of niet?

Je kunt natuurlijk zelf een aantal dingen proberen om de verstopping te verhelpen, maar daar zijn wel wat risico’s aan verbonden. Gebruik je namelijk chemicaliën om te ontstoppen, dan is er niet alleen een grote kans dat het niet werkt, maar ook een grote kans dat je afvoer beschadigd raakt en je dus nog verder van huis bent! Ga je aan de slag met bijvoorbeeld een ontstoppingsveer, dan kan verkeerd gebruik ook zorgen voor beschadigingen. Het is dus slimmer om een rioolspecialist in te schakelen.

 

Wat kan de vakman voor jou betekenen?

Een echte rioolspecialist gebruikt professionele ontstoppingsmaterialen en biedt ook nog eens een snelle service. Zo bespaar jij je dus tijd en geld! Ook kan deze vakman een rioolinspectie uitvoeren als er blijkt dat er misschien een onderliggend probleem is, zoals een leidingbreuk of een verzakt riool. En natuurlijk geeft deze expert ook nog waardevolle adviezen om een volgende verstopping te voorkomen!

 

Waar vind je een rioolspecialist?

Klinkt natuurlijk geweldig, maar waar vind je nu zo’n lokale rioolspecialist? Rioolprobleem Kwijt koppelt jou direct aan een rioolspecialist bij jou in de buurt. Je vult je postcode of jouw woonplaats in en de contactgegevens van jouw expert verschijnen direct op je scherm. Zo kun je meteen een afspraak met hem maken en komt hij jouw rioolprobleem oplossen. Zo kun jij binnenkort weer probleemloos genieten van jouw sanitaire voorzieningen!

Marcel Hiemstra
Marcel Hiemstra

Marcel is werkzaam bij 24webvertising waar hij onder andere verantwoordelijk is voor de content. Vanuit deze positie publiceert Marcel met genoegen artikelen over diverse aspecten van wonen op Huislijn.nl. De onderwerpen zijn uiteenlopend, variërend van de voordelen van zonnepanelen tot het maken van weloverwogen keuzes voor een nieuwe vloer in de woonkamer, de schoonheid van de Trompetboom, noodzakelijke gereedschappen voor een succesvolle verbouwing, tot effectieve methoden voor ongediertebestrijding. Geen enkel onderwerp schuwt Marcel.

Artikelen: 104