Trendy keukengerei: ontdek de nieuwste designs en kleuren

We komen bijna om in het keukengerei, je kent het wel hele lades vol met keukenhulpjes en prullaria. Soms hebben we zoveel dat het niet meer in de lades past en we zelfs hele wanden hebben volhangen met allerlei gadgets en gereedschap. Keukengerei moet functioneel zijn maar ook mooi. Ook duurzaamheid en gezondheid staan hoog in het vaandel. Gezonde maaltijden bereiden we in Pfas vrije pannen, dit zijn pannen die gemaakt zijn zonder schadelijke stoffen zodat er geen giftige dampen achterblijven.

Keukenspulletjes zijn altijd aanlokkelijk, vooral als ze in bijzondere uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar zijn. Serviesgoed, bestek, ovenschalen, gereedschap, en pannen. Ze zijn in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Wil jij ook weten wat de nieuwste designs en kleuren zijn in keukengerei, lees dan snel verder.

nieuwe pannen voor in de keuken

Trendy kleuren en designs

Spatels, voorraaddozen, serviesgoed, lepelrekken, gardes, ovenschalen, potten en pannen, kannen en glazen. Het is een eindeloze reeks producten die we in de keuken hebben ondergebracht. Populair zijn bijzondere vormen en kleuren. Vooral collecties zijn momenteel in. Een rek met felgekleurde keukenhulpjes, een rustieke serviesset, of juist een servies met vrolijke kleuren en motiefjes. Pastelkleuren doen het altijd goed en er zijn fel gekleurde pannen in allerlei maten en vormen. Keukengerei Sets uitgevoerd in hout met gekleurd kunststof, of rvs met gekleurd kunststof scoren altijd goed. Glazen in prachtige vormen en kleuren, en sets van kleine glaasjes en schaaltjes nodigen uit tot gezellig borrelen.

Lees ook: Dit zijn de voordelen van zonwering aan je woning 

Trendy tafelen

Keukengerei moet nuttig zijn maar ook aansporen tot koken en tafelen. Een gedekte tafel moet uitnodigend zijn, harmonieus in vorm, harmonieus in kleur, of misschien juist met vrolijke en afwisselende kleuren en motiefjes. Alles mag zolang het maar optisch een mooie combinatie oplevert. Landelijk servies, rustiek aardewerk, kleurrijk modern aardewerk, design aardewerk, modern design servies, karaffen, water- wijn en cocktailglazen, of thee- en koffieglazen. Iedere tafel wordt trendy met de mooiste combinaties van kleuren en materialen. Koken zelf moet ook leuk zijn, met goede pannen en gereedschap, in een uitnodigend design, wordt een maaltijd bereiden een kleine moeite. Pannen zonder het schadelijke chemische Pfas bereiden gezonde maaltijden. Pannen met een Pfas vrije coating bakken en braden gezond en caloriearm.

Trendy, gezond en duurzaam

Keukengerei moet niet alleen functioneel zijn maar liefst ook nog eens mooi vormgegeven, uitgevoerd in mooie materialen en kleuren. Onze keuken moet niet alleen trendy zijn maar zeker ook op een duurzame manier gezonde maaltijden bereiden. Momenteel is vooral de schadelijke stof Pfas in pannen in opspraak. Let er daarom op dat je volgende pannen aankoop Pfas vrij is!

Jordi Kuijlenburg
Jordi Kuijlenburg

Ik ben Jordi en werk bij Happy Horizon. Met plezier deel ik regelmatig artikelen over wonen op Huislijn.nl. Het platform biedt ons een uitstekende gelegenheid om mensen te bereiken die zich interesseren voor wonen, of het nu gaat om het kopen van een nieuw huis of een verbouwing. Geniet van het lezen van mijn blogs op Huislijn.nl!

Artikelen: 123