Next chapter please!

Wat een spanning, ga ik voor mijzelf beginnen? Een droom die er al heel lang is, maar ergens ver weg gestopt in 1 van mijn lades en ga ik dat laatje openen? Mijn hele leven gewend om “in dienst van” te zijn, met alle zekerheden van dien. Let’s be honest, ik ben heel erg gesteld op vastigheid, overzicht en gewisheid. Oh ja, en controle. Wat doe ik mijzelf aan? Lekker ondernemer worden in deze turbulente wereld! Toch ga ik dit pad bewandelen en ik zie wel weer waar het naar toe leidt. Zoals ik eigenlijk altijd mijn paden trotseer en telkens weer zonder kleerscheuren er van af kom, naast de hobbels en de bobbels. Maar die spanning…… Ik ben een doorgewinterde visueel merchandiser die 18 jaar met enorm veel liefde voor een modebedrijf in accessoires (SIX&IAM) heeft gewerkt. Daardoor vele winkels heb mogen verbouwen, teams mogen opleiden en voor gezorgd dat in de gehele Benelux alle winkels dezelfde uitstraling hadden. Helaas ging dit boek dicht door een pandemie.

Bloggen???

Nu kan ik een heel verhaal ophangen dat ik altijd al iets met interieur heb gehad, een sucker ben voor 2de hands en dit graag weer verfraait en mixt met nieuwe items. Ik noem dit met trots, 2de Roos. Of dat ik organiseren leuk vind, dat ik aan woningfotografie doe en druk bezig ben met leren inmeten volgens de NEN 2580 metingen. Dit alles, in combinatie met mijn passie om mensen te helpen en te verblijden, dat verhaal ga ik niet uiteenzetten.

Lees ook:
Het verhaal Wooninfluencer Dorke
over haar creatieve zoektocht naar thuiskomen

Wat ik wel graag wil vertellen, dat ik voor dit alles totaal geen binding had met sociale media of  stukjes schijven. Ik wist geen eens dat ik kon schrijven. Nou ja, neerkrabbelen wel, maar geen korte verhaaltjes of hoe we het tegenwoordig noemen, bloggen. Wie had dat gedacht, ik zeker niet (en al mijn naasten ook niet hoor)! Tot dat ik benaderd werd door Wooninfluencers.nl met de vraag of ik mee wil doen. Na wat nachtjes woelen en overdenken ga ik toch ook deze stap zetten. Wat leuk om voor blog.huislijn.nl te schrijven. Of het leuk wordt, moet nog uitwijzen nadat ik mijn eerste blog heb vastgelegd. Ik hoop jullie te kunnen inspireren met mijn begeerte voor 2de hands, vastgoedstyling en hoe het is om skills te ontwikkelen waarvan ik geen eens wist dat ik ze had. Zo cliché….. maar je bent nooit te oud om te leren, te veranderen of op een keerpunt van je leven te staan. Bin there, done that en ik doe het nog steeds! Maar die spanning he……

Roos de Jager

Wie ben ik?

Hallo allemaal, mag ik mij even voorstellen, ik ben Roos de Jager, 21 jaar gelukkig verkering en we hebben 2 bloedjes van katten en ik neem je graag mee op avontuur in mijn wereld, Roza’s wereld. Vastgoedstyling en meer……. Ik heb de stap genomen!

Laat je inspireren door wooninfluencers
Wooninfluencers.nl benadert de wereld van wooninspiratie met een nieuwe frisse blik. Bekende en startende influencers komen hier samen en vertellen op hun eigen manier over uiteenlopende woononderwerpen. Ze schrijven in hun eigen toon, plaatsen eigen foto’s of hebben wooninspiratie voor de bezoekers bij elkaar gezocht. Het zijn vaak persoonlijke ervaringen of interesses die zij graag willen delen. Door deze persoonlijke touch is de informatie origineel en interessant. De een weet alles over de nieuwste hype Japandi, de ander heeft tips voor je inrichting als je katten hebt en weer iemand anders schrijft over wonen op Curaçao.

Roos de Jager
Roos de Jager

Een opgeruimd huis, wat duidelijk de ruimte laat zien en het licht laat voelen. Waardoor potentiële kopers zich beter kunnen visualiseren hoe het huis hun thuis zou kunnen worden. Of denk je dat alle accessoires en meubels in huis altijd maar nieuw moeten zijn? So not true! Oud en nieuw combineren scheelt niet alleen in de portemonnee, maar maakt je huis ook nog eens uniek! Dit en meer komt samen in mijn wereld, Roza’s wereld.

Artikelen: 1