Ga voor een top tuin

Is het al tuinseizoen?! Niets zegt meer ‘zomer’ dan genieten van je tuin met vrienden en familie. Na een lange winter van binnen blijven, is het warme weer een welkome uitvlucht. Om echt het maximale uit je tuin te halen, kun je overwegen te investeren in een paar toffe tuinaccessoires van bijvoorbeeld Dezomerspecialist.nl, die je buitenruimte nog relaxter maken. Opzetzwembaden, opblaasbare spa’s en trampolines zijn populaire opties waarmee je je tuin kunt omtoveren tot een olijke oase, waar iedereen van kan genieten. 

Spetter pieter pater

Wat dacht je van een verfrissende plons in je eigen pool? Dat is pas zomers plezier! Als je op zoek bent naar een lekker buitenbad, maar niet meteen een heel bassin wilt laten bouwen, dan is een opzetzwembad een prima alternatief. Deze bovengrondse constructies worden voorgemonteerd geleverd in bouwpakketten, zodat het gemakkelijk is om ze zelf in elkaar te zetten. Meestal duurt de montage minder dan een halve dag. Zo ben je in een mum van tijd klaar om die duik te nemen. Ook kunnen ze in de koude maanden weer netjes opgeborgen worden. Zo’n opzetzwembad zal dit zomerseizoen zeker veel spetterplezier brengen in je tuin.

tuin met zwembad

Ont-spa-nning

Tijd op te chillen? Opblaasbare spa’s zijn een gemakkelijke en betaalbare manier om dezelfde ontspanningsvoordelen te krijgen als die je traditionele bubbelbaden hebt. Alleen zonder het pittige prijskaartje. Ze zijn er in verschillende maten en vormen, voor verschillende soorten tuinen en budgetten. Het opzetten gaat snel en gemakkelijk; alles wat je nodig hebt is een elektrische stroombron en een plek om hem op te blazen. Eenmaal opgepompt vul je hem gewoon met warm water uit je tuinslang of kraan en voor je het weet lig je heerlijk te genieten in rustgevende bubbels. Deze opblaasbare spa’s geven je de perfecte ontspanning na lange dagen werken of spelen. Daarbij zijn ze soms uitgerust met fraaie LED-verlichting die een prachtige, nachtelijke sfeer in je tuin brengen. 

Spring plezier

Trampoline in de tuim

Trampolines zijn al sinds hun uitvinding in 1936 populaire pronkstukken in de tuin. Wat is een betere manier om kinderen hun overtollige energie te laten verbranden? In de loop der jaren is de trampoline technologie drastisch verbeterd. De huidige modellen zijn voorzien van bekleding rond het frame en komen met veiligheidsnetten. Hierdoor is het risico op ongelukken veel kleiner. Dit terwijl ze nog steeds urenlang springplezier bieden. Ze komen daarbij in verschillende vormen en maten. Of ze nu door kinderen of volwassenen worden gebruikt, trampolines zijn een super leuke manier om wat extra opwinding toe te voegen aan je tuin.

Lees ook: Lekker barbeknoeien

Tuin set ready? Go!

Wat voor accessoires je dit zomerseizoen ook besluit in je tuin te zetten, één ding is zeker: ze geven iedereen een uitlaatklep voor leuke activiteiten tijdens die warme dagen buiten. Van ontspannende avonddutjes in een opblaasbare spa na werktijd tot poedelen in je opzetzwembad, of tekeer gaan op je trampoline. Met één of meer van deze accessoires kun je je tuinbeleving dit jaar echt dat beetje extra geven. Dus als je erover nadenkt hoe je dit jaar het beste van de zomer kunt genieten, overweeg dan wat leuke tuin tools. Met zoveel geweldige opties die tegenwoordig beschikbaar zijn, zal het niet lang duren voordat je precies vindt wat het beste past bij jouw tuin. 

Aranka van de Sanden
Aranka van de Sanden

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd over schrijven, geërfd van mijn moeder, die mijn taalgebruik en grammatica vakkundig corrigeerde. Na het behalen van mijn Interactieve Media diploma in Amsterdam, ontdekte ik mijn schrijftalent bij het vak Copywriting. Sinds mijn emigratie naar Curaçao in 2010 zet ik mijn vaardigheden in voor het creëren van webteksten, eerst lokaal en later internationaal. In 2013 richtte ik BeContent op en heb ik mijn schrijfvaardigheden aangescherpt. Met enthousiasme ga ik elke content uitdaging aan, gewaardeerd door tevreden opdrachtgevers. En schrijf ik ook regelmatig artikelen voor Huislijn.nl over het onderwerp Wonen.

Artikelen: 14