Op zoek naar het deurbeslag dat het beste past bij jouw interieur  

Kijk jij wel eens naar het deurbeslag in jouw huis? En ben je dan tevreden? Als ik rondkijk naar datgene wat ik in mijn huis heb weet ik niet of ik tevreden ben. Er is enorm veel keuze in deurbeslag. Welke kleur kies je? Hoe groot wil je de deurkrukken? Wat voor schild gebruik je? 

Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat het goed kan worden bevestigd en dat het ook daadwerkelijk stevig blijft zitten.  

Onderzoek 

Ik besloot op onderzoek uit te gaan. Er wordt gigantisch veel aangeboden via internet. Maar hoe maak je daar nou een goede keuze in? Na lang zoeken kwam ik uiteindelijk uit op een website. Ik zag eigenlijk al direct dat zij een erg uitgebreid aanbod deurbeslag hebben. Ook bij dit bedrijf geldt: “de keuze is reuze” maar wat dit bedrijf vooral heeft is overzicht, en daar hou ik van. 

Zoekfilters 

Door gebruik te maken van de zoekfilters kan je je zoekvoorkeuren makkelijk instellen. Zo kan je kiezen uit verschillende kleuren, afwerking van het materiaal, verschillende vormen en soorten schilden, kleuren, merken, dikte van de deur en ga zo maar even door. Dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat zelfs je zoekopdracht makkelijk en overzichtelijk wordt. Ook krijg je alle soorten deurbeslag te zien die passen bij jouw gekozen filters. 

Deurbeslag kiezen

Ieder interieur 

Wat ik zelf erg leuk vind is dat me opvalt dat dit bedrijf deurbeslag aanbiedt voor in ieder interieur. Geen enkel interieur is hetzelfde. Dit bedrijf houdt daar rekening mee bij het aanbieden van de producten die zij verkopen.  

Je kan gaan voor simpel deurbeslag maar ook voor een meer luxe zoals de nieuwe merken van Formani en Olivari. Daarnaast is er deurbeslag van sierlijk tot modern wonen. Als je gaat kijken naar verschillende interieurstijlen wordt er deurbeslag aangeboden voor een meer “landelijke” inrichting maar er is ook deurbeslag voor een industriële inrichting. Zoals ik al eerder zei, enorm veel keuze waar je dankzij de handige zoekfilters goed kan komen tot jouw gewenste product. 

Lees ook: De tafeltrends voor 2023

Deurbeslag in mijn huis

Zelf heb ik een industrieel modern interieur. Ik ben niet tevreden met het deurbeslag in ons huis. Het laat los, zit niet altijd recht, kortom ik wil iets nieuws. Ik dook in de zoekfilters en vond uiteindelijk het perfecte deurbeslag dat ik uiteindelijk in onze woning zou willen gaan gebruiken.  Wat ik ook fijn vind is dat je zelfs kan kiezen voor deurbeslag voor deuren waar een slot op zit.  

Website 

Heb ik je al kunnen overtuigen en ben je nieuwsgierig geworden? Als je op zoek bent naar nieuw deurbeslag voor in je woning zou ik zeker eens een kijkje nemen op de site. Als je de zoekfilters gebruikt zoals ik heb omschreven vind je er vast goed deurbeslag voor een mooie prijs. En zoals ik al eerder zei, voor ieder interieur of voor iedere stijl is er wel iets te vinden op https://www.deurbeslag-expert.nl/. Kom je er niet uit of weet je echt niet wat voor deurbeslag je moet kiezen? Neem dan even contact op met de klantenservice. Zij staan voor je klaar om je te helpen met je keuze en geven jou antwoord op al je vragen

Yvonne Blom
Yvonne Blom

Ik ben Yvonne en ik woon in de mooie provincie Zeeland.
Naast mijn dagelijks werk als leerkracht heb ik een passie voor interieur.
Ik vind het heerlijk om in mijn huis bezig te zijn. Daarnaast ben ik dol op mijn planten.
Ik heb altijd nieuwe ideeën voor de inrichting van ons huis. Via mijn Instagram account inspireer ik en doe ik veel inspiratie op.
Ik vind het dan ook leuk dat ik regelmatig een artikel mag posten op Huislijn.nl.

Artikelen: 5