Wooninfluencer Annika aan het woord

Wil je verhuizen, verbouwen, of ben je toe aan een nieuw interieur? Annika Vermey, eigenaar en interieurontwerper van Studio Annika creëert voor jou een interieur dat bij  écht bij je past.

Van interieur veranderen

Je interieur veranderen, dat doe je niet elk jaar. Vaak is het zo dat er een moment is waarop er qua interieur veranderd gaat worden: bij een verhuizing, verbouwing of een verandering van levensfase. Er komt dan veel op je af, en veel mensen weten niet goed waar te beginnen. Annika zegt daarover: “Wat ik veel hoor is dat mensen gaan twijfelen over alles en ze zien door de bomen het bos niet meer. Bij een nieuw huis of een verbouwing is dat natuurlijk helemaal logisch.  Ik help mijn klanten door hun woonwensen en interieurstijl te vertalen naar een concreet interieurontwerp. Je weet precies wat je wilt dus de uitrol wordt zo een stuk eenvoudiger.”

Persoonlijk contact

Studio Annika bestaat inmiddels vijf jaar en is ontstaan vanuit een passie voor interieur. “Ik ben nog elke dag blij met mijn keuze om als interieurontwerper aan de slag te gaan. Met een persoonlijke aanpak maak ik mijn klanten blij met een interieur dat écht bij ze past. Wanneer klanten na een project roepen dat ze dit nooit zelf hadden kunnen bedenken en dat ze zo blij zijn, dan weet ik dat ik het goed heb gedaan. Doordat ik uitga van persoonlijke wensen en interieurstijl, is elk interieur weer anders.”

Annika deelt haar passie ook op Wooninfluencers

Kosten van een interieurontwerp?

annika interieur

“Met een interieurontwerp heb je een goed plan liggen voor jouw nieuwe interieur . Van een indeling met maatvoering van meubels, tot een compleet plan met kleuren, materialen en meubels. Dit scheelt je een hoop tijd en frustratie”, zo vertelt Annika. Zij vervolgt: “Deze tijd kan je beter besteden aan andere zaken. Bovendien ga je aan de slag met je interieur volgens een plan. Je doet geen miskopen meer. De kosten van een interieurontwerp kan je redelijk snel terugverdienen hierdoor. Ook heb ik leuke adresjes en contacten met leverancier, waar je ook vaak nog een korting kan krijgen.”

annika interieur

Wil je aan de slag?

Wil jij aan de slag met jouw interieur? Annika heeft verschillende gratis downloads tips op haar website gebundeld die jij gratis kunt downloaden. Goed om te weten: een eerste kennismaking is gratis. Dus plan je kennismaking alvast in! Stuur een mail naar annika@studioannika.nl, bel naar 06 41547210 of laat een bericht achter via het formulier op haar website.

Annika
Annika

Annika is interieurontwerper en eigenaar van Studio Annika. Of je nu gaat verhuizen, verbouwen of toe bent aan een nieuw interieur: Studio Annika creëert een interieur dat echt bij je past. Jouw huis, jouw stijl is de visie van Annika en dit voert ze door in al haar interieurontwerpen.

Artikelen: 1