Op zoek naar het perfecte tv meubel

Soms stuit je op een website waarvan de naam volledig klopt met wat je op de website ziet. Zo’n site kwam ik tegen toen ik op zoek was naar een sfeervol meubel voor de televisie. Lees je mee?

Sfeervol televisiemeubel kopen

Zoals zo vaak start ik mijn zoektocht naar een nieuw meubelstuk online. Of het nu gaat om het kopen van een nieuwe bank, een lekkere luie fauteuil of een nieuw bed omdat onze peuter er alweer uitgegroeid is. Online een beetje rondneuzen vind ik een van de leukste bezigheden om te doen. Ook Instagram is een van mijn favoriete media om ideetjes op te doen voor een nieuwe inrichting. Meestal beland ik bij websites die ik al meerdere keren heb gezien, maar soms zit er een nieuw pareltje tussen. Als echte interieurlover, kan ik daar heel blij van worden, zeker als ik het niet verwacht, zoals nu. Het kopen van een sfeervol televisiemeubel is over het algemeen namelijk niet iets waar ik enthousiast van raak. De opdracht die ik van mijn man meekreeg was om een zwevend TV meubel te vinden die perfect bij onze inrichting zou passen. Robuust, industrieel, maar toch verfijnd. Een onmogelijke opdracht dacht ik in eerste instantie.

Televisie aan de muur bevestigen of op een meubel zetten

zwevend televisiemeubel kopen

Omdat ik de instructies van mijn man goed in mijn oren had geknoopt, dook ik vol goede moed de digitale wereld in. Even overwoog ik om alle plannen overboord te gooien en in een onbewaakt moment de televisie aan de muur te hangen, maar dat idee belandde al snel in de prullenbak. De risico’s waren me te groot. Ten eerste omdat een discussie met mijn echtgenoot niet het leukste tijdverdrijf is. En ten tweede omdat ik niet heel goed ben met een boor en schroeven enzo. Gelukkig vond ik vervolgens al snel een. Bestel hier je TV meubel van massief hout. Wat mij betreft is hout altijd goed. Er gaat niets boven de natuurlijke uitstraling die hout bezit. Bovendien is er keuze genoeg wat betreft kleuren en structuren. De keuze voor hout was dan ook snel gemaakt.

Televisiemeubel kopen van hout

Nu alleen nog een beslissing nemen over welk type hout! De twijfelkont als ik ben, heb ik eerst alle houtsoorten op een rijtje gezet: oud eiken, gewoon eiken, walnoot et cetera. Een hele waslijst aan houtsoorten is de revue gepasseerd en uiteindelijk kwam er een winnaar uit de bus. Voor als je nieuwsgierig bent: we hebben gekozen voor een zwevende kast die aan de muur komt te hangen. Door manlief natuurlijk, ik blijf ver uit de buurt van boren en schroefjes. De rand is zwart vanwege de industriële sfeer die dat geeft. De houtsoort is tweekleurig eiken. We zijn in spanning aan het wachten op de levering, maar 1 ding weet ik zeker: het gaat er fantastisch uitzien!

En jij? Waar staat jouw televisie? Aan de muur of op een kast?

Diane Van Beek
Diane Van Beek

Diane, een ervaren professional in de vastgoedbranche, brengt haar jarenlange expertise als taxateur en HuizenVerkoopExpert naar de wereld van schrijven. Met een passie voor alles wat met wonen te maken heeft, deelt zij haar inzichten en kennis in boeiende artikelen. Diane's schrijfstijl weerspiegelt niet alleen haar kennis van onroerend goed, maar ook haar enthousiasme voor het creëren van informatieve en boeiende blogs over diverse aspecten van wonen. En dat kan variëren van de financiering van je nieuwe woning, de laatste interieurtrends, en het inrichten van je veranda, tot aan het verduurzamen van je woning met zonnepanelen of een warmtepomp, en het inrichten van je slaapkamer of badkamer.

Artikelen: 207