Ideeën voor een modern interieur

Modern interieurdesign streeft naar strakke, strakke lijnen, een eenvoudig kleurenpalet en materialen als metaal, glas en staal. Elk element in het ontwerp van de kamer moet een voorbeeld zijn van eenvoud van denken, van conceptie tot realisatie. Typisch, modern design bevat niet veel rommel of accessoires. Slank is een woord waar vaak naar wordt verwezen bij het beschrijven van deze esthetiek.

Bekijk onze schilderijen op bimago voor een modern interieurontwerp door ofwel de simplistische lijnen van de omgeving aan te passen, of door te contrasteren met een vleugje kleur, waardoor een impact en een centraal punt in de kamer ontstaat. Op bimago vindt je veel moderne schilderijen die passen bij deze levensstijl

Ontwerp-ideeën kunnen uit veel verschillende plaatsen komen. Misschien van een verloren vakantie, of een ingebeelde bestemming die nog moet worden bezocht. Met ‘Sprookjesachtig Toscaans dorp’ beeldt dit krachtige stuk het Toscaanse landschap af, met zijn weelderige tinten rood en geel. De glooiende heuvels en de ondergaande zon vertellen over een geïdealiseerde levensstijl van luie middagen, langzaam naderende avonden, allemaal doorgebracht in de aanwezigheid van goed gezelschap en een glas chianti. Weergegeven in de maximaal aangeboden afmeting van 90x45cm, zal dit het perfecte middelpunt van aandacht creëren in een verder minimalistische kameromgeving.

De moderne interieur principes

Moderne interieur principes strekken zich uit tot alle kamers in huis, en de badkamer is daarop geen uitzondering. Velen van ons brengen inderdaad meer tijd in de badkamer door dan we willen toegeven. In plaats van onze mobiele telefoons mee te nemen, kun je een stukje abstracte moderne kunst overwegen dat tegenover het bad hangt en een kalmerende meditatie over de aard en de ware betekenis ervan uitnodigt. Bekijk ons ‘Parade of Colors’ schilderij dat past perfect bij dit concept met zijn levendige kleuren en aangename esthetische lay-out. Badtijd zal nooit meer hetzelfde zijn.

badkamer - waarde van je huis 

Parallel aan modern interieur ontwerp hebben we modern stadsleven. De twee komen samen in dit joviale schilderij en nemen een kijkje in het leven in de stad. Het ‘Print City’ schilderij vat samen wat het betekent om te leven in de moderne, bloeiende, maar chaotische, bebouwde omgeving. Als je goed kijkt, kun je je appartement bijna vinden tussen de verwarde vormen en gekozen kleuren die dit stuk zo aantrekkelijk maken. Vijf individuele lijsten creëren het kunstwerk van 100x50cm.

Het is belangrijk om warmte toe te voegen aan de laatste designaccenten van een modern geïnspireerde kamer. Met de hectische levensstijl van vandaag en de constante eisen aan onze balans tussen werk en privé, kunnen we troost putten uit de wetenschap dat we allemaal verbonden zijn. ‘Ontmoeting met buren’ is een schilderij dat ons hieraan herinnert. De gemeenschapszin om samen te komen zit ons allemaal. En dit verrijkt ons leven. De essentie van het moderne leven. Verkrijgbaar in zes maten tot 90x45cm.

Andre Lindebol
Andre Lindebol
Artikelen: 100