Verbouwingslening

Droom jij ook van een nieuwe keuken of een mooie badkamer? Met een verbouwingslening kan jij je dromen werkelijkheid laten worden. Met het verbouwen van je woning investeer je op een slimme manier in je woning. Mocht je je huis verkopen, dan verdient de investering zichzelf weer terug. Tot die tijd heb jij elke dag plezier van je opgeknapte woonkamer, keuken of badkamer. 

 

De ideale verbouwingslening

Wat is de ideale verbouwingslening? Ga je je woning renoveren of verbouwen dan kan je dit financieren met verschillende leningen. Is het een zakelijke verbouwing, ga dan voor een zakelijke lening. Zo niet, dan kan je kiezen uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

 

De persoonlijke lening is de ideale verbouwingslening. Het is een lening waarbij je precies weet waar je aan toe bent. Vooraf bepaal jij hoeveel je wil lenen. Stel jij wil 10000 euro lenen, dan krijg je dat bedrag volledig op je rekening gestort. Je bepaalt ook de looptijd, dus in welke tijd je de lening wil aflossen. De rente bij een persoonlijke lening staat vast. Sluit je nu een lening af tegen een lage rente, dan blijft dat, zolang jij de lening hebt, gelijk.

 

Lenen zonder BKR

Veel mensen vragen zich af of ze ook 10000 euro kunnen lenen zonder BKR toetsing. Dat is in Nederland helaas niet mogelijk. Wanneer jij een persoonlijke lening afsluit bij een kredietverstrekker of bank, is die verplicht navraag te doen bij het BKR.

 

Maar er is een manier waarop je de BKR toetsing kunt omzeilen en toch geld kunt lenen zonder BKR. Je kunt een minilening afsluiten. De naam zegt het al; het is een relatief kleine lening tot 1500 euro. Deze minilening betaal je binnen 62 dagen weer af. Het is een lening die door iedereen in Nederland aan te vragen is. Er zijn maar een paar voorwaarden aan verbonden:

  • Je woont in Nederland
  • Je bent minimaal 21 jaar oud
  • Je hebt geen uitkering

 

Snel geld lenen

Wanneer je de plannen hebt gemaakt om te gaan verbouwen in je woning, wil je dit ook zo snel mogelijk door laten gaan. Het is dan belangrijk om snel geld te kunnen lenen. We leggen je uit hoe je dat kunt doen. Wanneer je binnen 24 uur geld wil lenen, kan je een minilening afsluiten tot 1500 euro. Wil je meer lenen, ga dan voor een persoonlijke lening. De aanvraag en goedkeuring zal wat langer duren, maar wij geven je de tips hoe je dit zo snel mogelijk kunt laten verlopen.

 

Minilening

verf wit

 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de minilening door bijna iedereen in Nederland aan te vragen. Maar er is meer goed nieuws. De minilening is de meest snelle lening van Nederland. De lening is gemakkelijk online aan te vragen. Zo’n aanvraag duurt gemiddeld 5 minuten. Vervolgens wordt jouw aanvraag dezelfde werkdag nog behandeld. Wordt jouw aanvraag goedgekeurd, dan staat het geld binnen 24 uur op je rekening. Heb je snel geld nodig, dan kunnen we je de minilening zeker aanbevelen.

 

Persoonlijke lening

Wil je meer dan 1500 euro lenen, dan zal je iets langer dan 24 uur op je geld moeten wachten. Bij het aanvragen van een persoonlijke lening komt iets meer kijken en zijn er een aantal documenten nodig. Jij laat de aanvraag zo snel mogelijk verlopen door alle documenten vast te verzamelen en in te scannen. Stuur je alles helemaal volledig toe, dan hoeft er niet nog heen en weer gemaild te worden voor de juiste stukken. Dit kan je dagen tot weken wachten besparen.

 

Verzamel de volgende documenten:

  • Kopie van paspoort of ID-kaart (voor- en achterkant)
  • Kopie van hoofdinkomen (toon type dienstverband, ingangsdatum contract en netto maandinkomen)
  • Kopie recent bankafschrift (bij- en afschrijvingen vaste lasten)
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Brief ‘Beëindigen andere lening’ (wanneer je een huidige lening oversluit)
  • Kopie verblijfsvergunning (wanneer je nationaliteit van buiten de EU hebt, incl. Zwitserland)
Celine van den Brink
Celine van den Brink
Artikelen: 1