Diversen
verbouwing huis

Autogereedschap dat je ook kunt gebruiken voor je woning…

Iedereen heeft gereedschap nodig, zo simpel is het nou eenmaal. Toch zijn er veel verschillende soorten tools te vinden op de markt. Een bouwvakker zal bijvoorbeeld een box met heel andere gereedschappen hebben dan een automonteur. In dit artikel wordt er daar verder op ingegaan. Het gaat namelijk over bepaalde gereedschappen van besteonderdelen.nl die gebruikt kunnen worden bij het werken aan zowel een huis als een auto. 

 

Steeksleutels

Een steeksleutel is een type gereedschap dat gebruikt kan worden met de hand. Het kan ingezet worden bij het monteren en verwijderen van bevestigingen met meerdere hoeken. De kop van een steeksleutel heeft namelijk de vorm van de letter U. Hiermee kan een onderdeel dat verscheidene kanten heeft geklemd worden. Bovendien kun je met zo’n sleutel ook aan de slag op plaatsen die lastig te bereiken zijn. Hierbij kun je onder meer denken aan het vast en losdraaien van bouten en moeren. Bij het kopen van een steeksleutel moet je met name letten op de grootten van de openingen aan weerskanten.

 

Rubberen hamers

Daarnaast kun je ook rubberen hamers aankopen. Dit soort gereedschap kun je gebruiken bij bepaalde klussen waarbij de onderdelen op een fijngevoelige wijze moeten worden behandeld. Zo’n hamer is onder meer onmisbaar als je kwetsbare auto-onderdelen wilt aanbrengen of juist verwijderen. Daarnaast kun je de rubberen tool ook toepassen bij het herstellen van autoschade. Op deze manier zul je de kans op krassen en scheuren tot een minimum beperken. Ook is een rubberen hamer uiterst geschikt om te gebruiken bij het straten van je nieuwe tuin.

 

Kniptangen

Een ander handig gereedschap is de kniptang. Dit is een tang die je met de hand hanteert. Een kniptang is bedoeld voor het knippen van kleine metalen en kunststof delen. Hierbij kun je onder meer denken aan elektrische kabels. Een duidelijk kenmerk van een kniptang is de twee bekken die het heeft. Deze bekken zijn voorzien van scherpe messen. Daarnaast heeft een kniptang twee handgrepen, deze functioneren als hefbomen. Je kunt een kniptang dus onder meer gebruiken als je de bedrading van een auto wilt herstellen. Maar deze tang is ook heel handig voor huiselijke klusjes. Ga je aan de slag met electra weet dan wel heel zeker dat je goed weet wat je doet.

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By Marcel Hiemstra
Load More In Diversen

Facebook Comments

Check Also

Dakraam plaatsen: mooi herfstklusje

Het dak repareren doe je als de zon ...

Over Huislijn.nl

Werkt met 2.500 makelaars samen
Toont actueel en up to date woonaanbod
Meer dan 100.000 unieke huizen
1 miljoen bezoeken per maand

Start nu met zoeken

Huislijn op Facebook

Vind jouw huis op Huislijn.nl